Mentőautó vitte kórházba a forgatásról Vajna Timit

Forrás: Instagram/timeavajna -
Vajna Timi rosszullét kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vajna Timi a Pappa Pia című film forgatásán lett rosszul, és olyannyira súlyos lett a helyzet, hogy kórházba kellett szállítani. 

Egy jet-skit vezető lány szerepét játszotta a Pappa Pia című filmben Vajna Timi. Elmondása szerint nagyon tetszett neki a feladat, ezért ajánlotta fel a lehetőséget.

„Nagyon tetszett ez a különben kaszkadőrt igénylő szerep, és mivel nem találtak megfelelő lányt, jeleztem a produkció vezető kaszkadőrének, Piroch Gábornak, hogy szívesen elvállalom ingyen a feladatot, mivel elég gyakorlott jet-skis vagyok" - mesélte Timi.

Vajna Tímea forgatás közben lett rosszul, kórházba kellett szállítani Forrás: Instagram/timeavajna

Viszont a szexi jet-skis arra nem számított, hogy komoly rosszullét mellett kell eljátszania a szerepét. Ugyan a negyvenfokos láz ellenére is ellátta a feladatát, de a forgatás végére már szinte egyáltalán nem kapott levegőt, ezért mentővel szállították kórházba.

"Látszólag egyszerűnek tűnt a munka, azonban nagyban megnehezítette, hogy a forgatás ideje alatt súlyos hörghuruttal küszködtem. Sokszor kellett felvenni a jelenetet, mivel a Klárikát alakító kaszkadőrnek rendszeresen lerepült a ruhája és a parókája. A munka végére 40 fok körül volt a lázam és levegőt se kaptam már, így a stáb számára fenntartott mentőautó szállított az orvoshoz. Sajnos szinte minden nyáron küszködök a hörghuruttal, mivel nem bírja a szervezetem a légkondit." - írta meg a Lokál.

Magánéleti titkairól vallott Vajna Timi

Vajna Timi Los Angelesben építi karrierjét, így csak ritkán tud találkozni férjével és szüleivel. Szerencsére megtalálták a módját annak, hogy áthidalják a távolságot. Olvass tovább itt...
Csúnyán megsérült Puskás Peti - fotóhttp://www.life.hu/drlife/20170817-csunyan-megserult-puskas-peti.htmlElég csúnya, kék-zöld folt látható Puskás Peti karján. A színész-énekes nem akárhogyan szerezte a sérülését. Dr. Life--Kulka János kirobbanó formában van http://www.life.hu/drlife/20170817-rendkivul-jol-erzi-magat-kulka-janos.htmlAlig várjuk, hogy újból színpadra álljon az ország egyik kedvenc színésze, Kulka János. Úgy tűnik, egyre közeledik az időpont amikor ez valósággá válhat, hiszen a sztár visszanyerte a régi formáját. Dr. LifeOrigo Fehérjetúladagolásban halt meg egy testépítő anyukahttp://www.life.hu/drlife/20170816--feherjetuladagolasban-halt-meg-egy-testepito-anyuka-ausztralia.htmlA 25 éves ausztrál bodybuilderre, Meegan Heffordra a szobájában találtak rá, már kómában volt. A kórházba szállítás után kát nappal meghalt.Dr. Life--John Heard színész halálát ritka szívbetegség okoztahttp://www.life.hu/drlife/20170816-john-heard-halalat-ritka-szivbetegseg-okozta.htmlJúlius 21-én, teljesen váratlanul hunyt el a Reszkessetek betörők sztárja, John Heard. Halálának okát a Santa Clara megyei orvostudományi hivatal hozta nyilvánosságra. Dr. Life--Andreea Tonciu megmutatta az elrontott melleithttp://www.life.hu/drlife/20170816-igy-neznek-ki-andreea-tonciu-elszurt-mellei.htmlA plasztikai sebészet igen kétélű dolog: fantasztikus eredményeket lehet vele elérni, ha a szakember valóban érti a dolgát. Ám ha nem, akkor durva torzításokat okozhat. Dr. LifeOrigoSzétégett a karja a hétéves kisfiúnak a hennátólhttp://www.life.hu/drlife/20170815-szetegett-a-karja-a-heteves-kisfiunak.htmlEgy édesanya osztotta meg kisfia történetét. A hétéves gyerek súlyos égési sérüléseket szenvedett a nyaraláson, miután allergiás reakció lépett fel nála a henna-tetoválás után. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.