6 kilót fogyott a sérülése miatt Jordán Tamás

Fotó: Polyak Attila - Origo -
betegség Jordán Tamás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jordán Tamás egészségügyi állapotáért egy egész ország aggódott, de a művész ezúttal csupa jó hírrel szolgált. 

Ahogy azt már megírtuk, súlyos balesetet szenvedett nyár elején Jordán Tamás. A 74 éves színész a Pécsi Országos Színházi Találkozó vendége volt, azonban elesett és beverte a fejét.

Jordán Tamás szerencsére hamar felépült a balesetéből Fotó: Polyak Attila - Origo

Koponya- és arccsonttörést szenvedett, emiatt pedig hosszú hetekig lábadozott. A színész azt mesélte, hogy a kórházi kezelések után hamar visszatért a munkahelyére, és szerencsére jó erőnek örvend.

"Három hétig voltam kórházban, utána már újra dolgoztam. Nem pihentem sokat, de nem is kellett, mert szerencsére gyorsan regenerálódtam, így teljes erőbedobással tudtam a kórház után próbálni. Öt-hat kilót valóban fogytam, de az erőnlétem így is hamar visszatért. Az se baj különben, ha nem jön vissza rám ez a pár kiló, jól érzem így magam" - írta meg a Blikk.

Jordán Tamás ismét szomorú hírt közölt Törőcsik Mariról

Jordán Tamás jó barátságot ápol Törőcsik Marival, sokszor látogatta meg a művésznőt a kórházban, most pedig új információkkal szolgált a színművész állapotáról: sajnos a friss hírek nem bíztatóak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.