Erről a nőről azt hitték, hogy megszállta a démon, pedig csak depressziós volt

Forrás: Thinkstock -
démon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rosszul érezte magát a táborban, panaszkodott a többieknek. Az egyik pap azt közölte, hogy megszállta a démon.

A kanadai Marie McClellan az 1990-es évek végén látogatott el egy templomi táborba. A nő elmesélte, hogy a húsvéti ünnepség próbáján voltak, amikor arról panaszkodott a többieknek, hogy tele van felső félelemmel - írja a Daily Mail. A lány panaszait meghallotta a tábor egyik lelkésze is, aki arra a megállapításra jutott, hogy a lányt démoni erők kerítették a hatalmukba.

„Valaki mindig imádkozott értem... Aztán a bűneimről vallattak újra és újra, és miközben meggyóntam azokat, a szent lelket szólították, hogy űzze ki belőlem a démont." - mesélte el a nő a történetét. A tábori ördögűzés azonban hasztalannak bizonyult, a nő ugyanis még pocsékabbul érezte magát, mint korábban. Annyira elkeseredettnek látta a helyzetét, hogy önmaga ellen fordult.

Forrás: Thinkstock

Marie McClellan évekkel később ment el problémájával orvosokhoz, azok pedig megállapították, hogy nem démonűzésre, hanem szorongás elleni gyógyszerre van szüksége, ugyanis szorongást és depressziót állapítottak meg nála.

Marie történetéről részletesebben itt olvashattok!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.