Törőcsik Mari öt hónap után hazamehet

Forrás: MTI/Zih Zsolt -
betegség Törőcsik Mari
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Törőcsik Mari, a Nemzet Színésze hónapok óta kórházban van, állapotáról azonban csak ritkán jön hír. Ez az oka.

Úgy tudni, nagyon legyengült a legendás színésznő, ezért orvosai eltiltották a telefonálástól. A családtagok arra kérték a közeli barátokat, hogy ne meséljenek a művésznő állapotáról, szeretnék, ha nyugalom lenne körülötte.

Törőcsik Mari Forrás: MTI/Zih Zsolt

A Blikk egyik informátora azonban bíztató híreket osztott meg.

„Úgy tudni, orvosai még a telefonálástól is eltiltották őt, ám egy bennfentes így is biztató hírt osztott meg a Blikkel, azt állítja, öt hónap után hazatérhet velemi otthonába a színésznő. Úgy tudom, hogy néhány napon belül hazaengedik Törőcsik Marit Velemre. Nemrég voltam bent nála látogatóban, azt mondta, hogy várja, hogy már hazamehessen. Az orvosai egyszerűen letiltották a telefonjáról. Ő olyan aranyos, bárki hívta, Mari felvette, társalgott, de egy idő után már annyian keresték, hogy az orvosok azt mondták, ennek véget kell vetni. Pihenésre van szüksége, nem napi száz hívásra, amiben azt próbálják megtudni, hogy van” - mesélte a neve elhallgatását kérő ismerős.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.