Sebestyén Ágnes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pumped Gabo csaja elképesztő dolgot művelt magával...

Sebestyén Ági úgy tűnik, plasztikai sebész kése alá feküdt, ugyanis legújabb fotóján akkora szájat mutatott, hogy alig fért bele a képbe. Miért tette?

imadom az új szám

Sebestyen Agi (@sebestyen_agi) által megosztott bejegyzés,

"Imádom az új szám!"

-írta fotója alá a lány. Követői egy része imádja az új formát, vannak viszont, akik szerint ez már túl nagy és nem esztétikus...

Vajon miért tette ezt magával a celeblány? Gabonak akar tetszeni, aki nagyon szereti a szilikon idomokat, vagy talán új pasi van a láthatáron?

Komoly betegséggel küzd Tarján Zsófi: életmódot váltotthttp://www.life.hu/drlife/20170905-komoly-betegseggel-kuzd-tarjan-zsofi.htmlA Honeybeast énekesnője komoly életmódváltásba kezdett, ugyanis inzulinrezisztenciát állapítottak meg nála: nagyon oda kell figyelnie arra, hogy mit eszik. Dr. LifeOrigoSúlyos balesetet szenvedett Berkes Olivérhttp://www.life.hu/drlife/20170905-berkes-oliver-komoly-balesetet-szenvedett.htmlKomoly balesetet szenvedett a Sztárban sztár egyik versenyzője, Berkes Olivér. Könnyen lehet, hogy nem tud majd színpadra állni az énekes, egy csapat dolgozik azon, hogy jól legyen! Dr. LifeOrigoElképesztően néz ki a bőrbetegséggel küzdő Marissa Dees: Fotó! http://www.life.hu/drlife/20170905-furcsa-borbetegsegben-szenved-egy-no.htmlA 28 éves floridai nő nagyon ijesztő betegségben szenved: furcsa foltok és ráncok borítják a testét. Dr. Life--Felhasadt ajkakkal és szájpadlással született egy kisbaba: Fotó! http://www.life.hu/drlife/20170905-felhasadt-ajakkal-szuletett-egy-kisbaba.htmlSúlyos rendellenességgel született egy kisbaba: műtétek hadával lehet csak tökéletesen rendbe hozni az arcát. Dr. LifeOrigoRobbie Williams a függőségeiről és a karrierjéről vallott http://www.life.hu/drlife/20170904-ez-fog-veget-vetni-robbie-williams-eletenek.htmlEgy interjúban sok minden mellett arról is mesélt Robbie Williams, hogy szerinte mi az, ami véget fog vetni az életének. Dr. Life--Megszült az utcán, majd hazament a kínai nő: Videó! (18+) http://www.life.hu/drlife/20170904-az-utcan-szulte-meg-gyermeket-a-kinai-no.html Egyszer csak arra lettek figyelmesek az emberek, hogy valaki az utcán szül. Dr. LifeThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.