Oszter Sándor édesanyja kórházban fekszik: a halálára készül

Forrás: Youtube -
anya kórház Oszter Sándor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A bíróságra járkál Oszter Sándor, de egy családi probléma miatt rövidebbek a tárgyalási napok: a színész édesanyja kórházban van, a művész szerint már készül a halálra.

Oszter Sándor késett a bírósági tárgyalásról, ahol azért kellett megjelennie, mert befolyással való üzérkedéssel vádolják, és hamarabb el is engedték. Kiderült, hogy komoly probléma áll a háttérben: Édesanyja korházban fekszik, hozzá sietett a színész.

Oszter Sándor édesanyja a halálra készül Forrás: Youtube

"Sajnos édesanyám kórházba került, őt szeretném meglátogatni. Fontos lenne, hogy még a látogatási időben be tudjak hozzá menni" - árulta el a művész. Hozzátette, édesanyja már búcsúzkodik az ismerősöktől.

Sajnos egyáltalán nincs jó állapotban.

Blikknek

Demenciában szenved a dán királynő férjehttp://www.life.hu/drlife/20170907-demenciaban-szenved-a-dan-kiralyno-ferje-henrik-herceg.htmlDemenciában szenved Margit dán királynő férje - jelentette be szerdán a királyi udvar.Dr. Life--Resham Khan modellt savval öntötték le, megmutatta magát felépülés után - Fotó!http://www.life.hu/drlife/20170906-resham-khant-savval-ontottek-le-megmutatta-magat-felepules-utan.htmlHárom hónappal ezelőtt öntötték le savval a fiatal modellt, akinek az elmúlt időszaka maga volt a pokol. Resham Khan azonban nem adta fel a harcot, most pedig megmutatta küzdelmének eredményét. Dr. LifeOrigoEzért változtatott életmódot Ábel Anitahttp://www.life.hu/drlife/20170906-ennek-koszonheti-a-tartos-fogyasat-abel-anita.htmlÁbel Anitát mintha kicserélték volna: tele van energiával és emellé még fogyott is. Vajon mi állhat a dolog hátterében? Dr. Life--Egy súlyos motorbaleset változtatta meg az Áll az alku nagy győztesének életéthttp://www.life.hu/drlife/20170904-egy-sulyos-motorbaleset-valtoztatta-meg-az-all-az-alku-gyoztesenek-eletet.htmlHaklik Melinda 16 évesen még szépségversenyeken indult, ám a boldogságot nem a modellek világában, hanem az autóversenyzésben és a mezőgazdaságban találta meg. Az Áll az alku játékosa kedden este 4,8 millió forinttal gazdagabban térhetett haza, nyereményének egy részét pedig az egészségére és egy operációra költi. Dr. Life--Sebestyén Ági megmutatta óriási száját - Fotó!http://www.life.hu/drlife/20170905-sebestyen-agi-hatalmas-szajat-villantott.htmlPumped Gabo csaja elképesztő dolgot művelt magával...Dr. LifeOrigoKomoly betegséggel küzd Tarján Zsófi: életmódot váltotthttp://www.life.hu/drlife/20170905-komoly-betegseggel-kuzd-tarjan-zsofi.htmlA Honeybeast énekesnője komoly életmódváltásba kezdett, ugyanis inzulinrezisztenciát állapítottak meg nála: nagyon oda kell figyelnie arra, hogy mit eszik. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.