Till Attila edzés közben megsérült - Fotó!

Tilla Till Attila
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tilla hosszú ideje keményen edz, hogy formában tudja tartani testét. Ezúttal azonban meg is sérült...

Köztudottan hiú önmagára a Tv2 sármos műsorvezetője, Till Attila. Bár bőven túl van a negyvenen, mégis kirobbanó formában van. Ez köszönhető annak, hogy szinte egyfolytában bringával közlekedik, illetve az edzőtermeben is sok időt tölt el. Egy ilyen edzőnapon azonban komoly sérülést is szenvedett, amit ő maga tudatott követőivel közösségi oldalán. Biztosan kellemetlen egy ilyen sérülés, ám Tilla ezt is humorral vészeli át.

"Életem első Kinezio Tape-e!!!! Hosszú hónapok kemény edzésével végre sikerült egy olyan sérülést beszereznem, amire színes tapasz kell! A 2012-es londoni olimpia óta vágyom egy ilyenre!!! A Ninja Warrior felvételeken is epekedve néztem a sportolók testén a színpompás szalagokat, és végre a sors megszánt, szétcseszte a vállam, és megismertetett Andrással!!! Köszönöm gondviselés!" - írta képe alá a sztár.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.