Az állcsont nélkül született fiú valóra váltotta álmát- VIDEO!

Forrás: Instagram/xvx_6 -
néma állcsont nélküli rapper
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
17 évesen valóra válthatta álmát az az amerikai fiú, aki némán és állcsont nélkül születtet. Rapper szeretett volna lenni, de rendellenességei miatt ez irreális célnak tűnt. A környékbeli hip-hop közösség mégis hitt a fiúban, és segítségükkel végre megjelenhetett első dala

Isaiah Acosta karrierje igazán példaértékű, hiszen a fiúnak nem volt egyszerű gyerekkora. Miután nincsen alsó állkapcsa, soha nem kóstolhatott meg egy rendes ételt, soha nem beszélhetett és számos nehézséggel találkozott élete során. Kommunikációja kizárólag jelbeszédből, vagy írásos üzenetekből állt. Álma mégis az volt, hogy rapper legyen.

Állcsont nélkül született, most híres rapper lett Forrás: Instagram/xvx_6

A helyi amerikai hip-hop közösség egyik művésze nem hagyta annyiban a dolgot, és felkarolta a fiút. Elkészítették közös dalukat a 'Oxygen to fly-t', amit azóta több tíz millióan néztek meg a zenecsatornán. A dal érdekessége, hogy Isaiah írta a szövegét, ő rappel hozzá, szócsöve, azaz hangja pedig rapper társa Trap House. Nem csak azért különleges ez a videó, mert eddig nem láthattunk még ehhez foghatót, hanem azért is, mert ebben a videóban meséli el az állcsontnélküli fiú igazán megrázó gyerekkorát.

Még nem játszhat Cserhalmi György, nem épült fel teljesenhttp://www.life.hu/drlife/20170911-meg-nem-jatszhat-cserhalmi-gyorgy.htmlCserhalmi György gerincműtéten esett át, de még most sem épült fel teljesen. Hiába számítottak rá a színházakban, sajnos még nem tud játszani. Dr. LifeFotó: Szabó Gábor - OrigoEgy magyar testépítő vallomása a szteroidokról - Videó!http://www.life.hu/drlife/20170910-egy-magyar-testepito-vallomasa-a-szteroidokrol-video.htmlNémeth István olyan dolgokról mesélt, amiről csak kevesen mernek... Dr. LifeOrigoFejős Éva büszke a szülés nyomaira http://www.life.hu/drlife/20170910-szereti-a-hegeit-fejos-eva.htmlFejős Éva már visszanyerte eredeti alakját, de természetesen, még nem elégedett önmagával. A császármetszés hegét azonban kifejezetten szereti magán. Dr. LifeOrigoMichael Schumacher szóvivője végre megszólalt a sportoló állapotárólhttp://www.life.hu/drlife/20170909-michael-schumacher-szovivoje-megszolalt.htmlSabine Kehm azért állt nyilvánosság elé, mert szerette volna tisztázni a közelmúltban felröppent híreket Michael Schumacher állapotáról. Dr. Life--Till Attila edzés közben megsérült - Fotó!http://www.life.hu/drlife/20170909-tilla-megserult-foto.htmlTilla hosszú ideje keményen edz, hogy formában tudja tartani testét. Ezúttal azonban meg is sérült... Dr. LifeOrigoOrrműtéte óta priapizmusban szenved Neven Ciganovic horvát modellhttp://www.life.hu/drlife/20170909-orrmutete-ota-priapizmusban-szenved-neven-ciganovic-horvat-instagram-modell.htmlA 45 éves Neven Ciganovicnál nem várt mellékhatással jár legutóbbi plasztikai műtéte. Bár nem először feküdt kés alá, erre nem számított. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.