Egyre többen aggódnak az elérhetetlen Törőcsik Mariért

Fotó: Mudra László - Origo -
betegség Törőcsik Mari
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már azt hittük, hazatérhet a kórházból Törőcsik Mari, de sajnos még mindig a négy fal között kell tartózkodnia. Sőt, már nem is tudjuk elérni a híres színésznőt. 

Ahogy azt már korábban megírtuk, kórházban kezelik Törőcsik Marit. Mivel már elég régóta betegeskedik, belefáradt a látogatók fogadásába. Akkor azt nyilatkozta, hogy sokat javult az állapota, de még mindig nagyon gyenge. Szeretne minél hamarabb erőre kapni, és visszatérni végre a színpadra.

Törőcsik Mari a Centrál Színház új előterének ünnepélyes átadásán Fotó: Mudra László - Origo

Később azonban kiderült, hogy mesterséges táplálásra szorul, ezért nem tud megerősödni. Nincs étvágya, de sajnos evés nélkül nem tud energiához jutni. Augusztusban újból nyilatkozott, akkor mindenkit megnyugtatott arról, hogy kitart, küzd, hisz magában és csak a gyógyulásra fókuszál.

Ám azóta valami történhetett, ugyanis már telefonon sem lehet elérni a színésznőt, de az otthona még mindig üresen áll. A szomszédok elárulták, hogy a 81 éves színésznőt továbbra sem engedték haza. Reméljük, hamarosan véget ér a hírzárlat - írta meg a Ripost.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.