Vakon él majd a magyar énekesnő, Marcellina

Forrás: Youtube -
Vakság Marcellina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Marcellina jótékonysági koncertsorozatot indított a Vakok Állami Intézete Alapítványának javára. Ezzel együtt úgy döntött, ahhoz, hogy még jobban át tudja érezni a vakok helyzetét, két napig maga is vakként fogja élni az életét.

Marcellina turnéi után pár hónapja azonban újra Magyarországon tevékenykedik. Egyik első lépéseként jótékonysági koncertsorozatot indított a Nádor Teremben a Vakok Állami Intézete Alapítványának javára.

A Fehér éjszaka című koncertsorozat következő állomása 2017. október 28-án a Stefánia Palota színházterme lesz, ahol a Marcellina Pjt együttes öt tagja mellett Horváth Tibor, Kroll Zsuzsanna és Titz Kira látássérült vokalisták állnak a színpadra a vendégművésszel, Burai Krisztiánnal és Marcellina mentoráltjával, Castagno Claudia Raquellel együtt. Claudia, a mindössze 14 éves tehetség idén nevezett a San Remo Junior nemzetközi énekversenyre, és a 21 különböző országból érkezett résztvevők között harmadik helyezést ért el.

Marcellina személyes kötődése a látássérültek világához a Marcellina Pjt nevű együttesének vak billentyűsén, Molnár Jánoson keresztül erősödött meg - írja az Origó.

Forrás: Youtube

Nyolcszor vetélt el Pataki Zitahttp://www.life.hu/drlife/20170914-nyolcszor-vetelt-el-pataki-zita-idojarasjelento.htmlPataki Zita megtörte a csendet, és elmondta, miért nem lett édesanya. A műsorvezető nyolcszor vett részt lombikprogramon, de mégis le kellett mondani legnagyobb álmáról: a gyerekről. Dr. Life-- Instagramon jelentette be Selena Gomez, hogy veseátültetésen esett áthttp://www.life.hu/drlife/20170914--instagramon-jelentette-be-selena-gomez-hogy-veseatultetesen-esett-at.htmlAzt már egy jó ideje tudni lehet, hogy Selena Gomez luspusban szenved. A betegség velejárója a krónikus vesegyulladás is, mely az énekesnőt is érintette, és ennek súlyos következményei lettek. Dr. Life--Így kell helyesen kezet mosni: videóhttp://www.life.hu/drlife/20170902-igy-kell-helyesen-kezet-mosni-els-ennyi-ideig.htmlSokan nincsenek tisztában az alapos kézmosás fontosságával, pedig kezünk egy négyzetcentiméternyi területén tízmillió baktérium nyüzsög. Mások, pedig tudják, hogy mikor kell mindenképpen kezet mosni, de többen közülük sem jól csinálják. Dr. LifeThinkstockVisszavonul az Eurovízió szívbeteg győztese, Salvador Sobralhttp://www.life.hu/drlife/20170909-visszavonul-az-eurovizio-szivbeteg-gyoztese-salvador-sobral-donorszivre-var.htmlSalvador Sobral állapota súlyosbodott, ezért szeptember 8-án adja az utolsó koncertjét. Dr. Life--Agydaganata van az Édes Élet sztárjának, Wonder Tracynekhttp://www.life.hu/drlife/20170902-agydaganata-van-az-edes-elet-sztarjanak-wonder-tracynek.htmlSokkoló diagnózist kapott az Édes Élet szereplője, Wonder Tracy. Dr. LifeOrigoKörülbelül kétszázezren gyógyszerfüggők Magyarországonhttp://www.life.hu/drlife/20170813-ketszazezren-gyogyszerfuggok-magyarorszagon.htmlMagyarországon a toxikológus szerint közel kétszázezerre tehető azok száma, akik valamilyen gyógyszerfüggésben szenvednek.Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.