Legjobb fogyás! Megtudod a székletedből mi nem jó neked!

diéta fogyás széklet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Folyamatosan olvashatunk a tuti fogyás titkáról. Számtalan diéta taglalja, hogyan fogyhatunk le hirtelen nagyon sokat. Ám erről a módszerről még biztosan nem hallottál.

Egy elhízással foglalkozó nemzetközi magazin érdekes tanulmányt közölt egy új módszerről, ami forradalmasítja a fogyásról alkotott elképzeléseinket. A publikáció szerint a súlyunkért a bennünk lévő baktériumok, illetve azoknak az aránya felelős. Nem mindegy, hogy a bélrendszerünkben milyen baktériumok fordulnak elő, mert valamelyik a fogyásért, a másik pont a hízásért felelős. Ez azt jelenti, hogy a végtermék vizsgálatával akár egy teljesen személyre szabható fogyókúrát lehetne kialakítani. A vizsgálat során két részvevő csoportot teszteltek, aszerint hogy kinél melyik baktériumból találtak többet. Mindkét csoport tagjai kipróbálták a dán és norvég diétát. Akiknél a Pravotella baktériumból volt több, nagyobb súlyveszteséget értek el a norvég diétánál. Azt is észrevették, hogy akinél ez a baktérium volt túlsúlyban, a rostokban gazdag étrenddel könnyebben szabadultak meg kilóitól.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.