Fogfájdalom miatt kellett kórházba mennie Hajdú Péternek

Forrás: Instagram/hajdu.peter.official -
Hajdú Péter fogfájdalom
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kemény fájdalmakkal küzdött tegnap késő este Hajdú Péter: muszáj volt orvoshoz fordulnia. 

Nincs is annál rosszabb, amikor az ember gyötrő fájdalomra ébred, és akárhogy próbálja, nem tudja megszüntetni a rossz érzést. Hajdú Péterrel például ez történt vasárnap éjszaka, amiről a közösségi oldalán mutatott fotót a követőinek.

Estém ☝

Hajdú Péter (@hajdu.peter.official) által megosztott bejegyzés,

Megmutatta a rendelőt, ahova gyógyulni menekült a sztárapuka, de úgy tűnik nagyobb volt a baj, mint elsőre gondolta, ugyanis ma is egy orvosi rendelőből posztolt. Péter arcán látszik a fáradtság, valószínűleg a kialvatlanság és a fájdalom sokat kivett az energiáiból.

Ott folytattam reggel, ahol éjjel abbahagytam

Hajdú Péter (@hajdu.peter.official) által megosztott bejegyzés,

Később kiderült, hogy a jobb felső hetes okozta a kellemetlenségeket, de szerencsére megkapta a szükséges kezeléseket, így remélhetőleg hamar rendbe fog jönni - írta meg a Blikk.

Hajdú Péter kiosztotta Sarka Katát: Fotó!

Hűha, úgy tűnik Sarka Kata és Hajdú Péter még mindig nem bírja abbahagyni a csipkelődést. Ezúttal Kata kezdte a műsort, Hajdú pedig ráharapott a dologra. Nem is akárhogy!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.