A Grace klinika Kate Walsh
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Grace klinika sztárja most mesélt először a lesújtó betegségről: daganatot találtak a fejében. 

Kate Walsh furcsa tüneteket észlelt magán 2 évvel ezelőtt: rossz volt a közérzete, mozgáskoordinációs problémái voltak, és sokszor beszélni sem tudott rendesen. Felkereste az orvosát, aki megállapította: daganat nőtt a színésznő agyában.

A Grace klinika sztárja szinte biztos volt abban,

hogy ez az ő hibája.

Túlságosan sokat dolgozott akkoriban, talán heti 80 órát is, és a szervezete így tudta egyedül pihenésre kényszeríteni őt. A betegség megállapítását követően hamar kés alá feküdt, de a dagantról a szűk környezetén kívül senkinek sem mesélt, egészen mostanáig.

Nem akart a gyógyuláson kívül semmire sem koncentrálni, ezért tartotta titokban a tragédiát.

Szerencsére a beavatkozás sikeres volt, és a 49 éves szépség azóta is tünetmentes, bár elmondása szerint drága tanulópénzen keresztül értette meg a lényeget: nem szabad kizsegerelni magunkat, és átlépni a saját határainkat sem - írta meg a Cosmopolitan.

Daganatos betegséggel küzd a híres magyar énekesnő

Néhány éve, karrierje csúcspontján fordított hátat a nyilvánosságnak az aranytorkú énekesnő, aki elárulta, hogy daganatos betegsége miatt döntött így. Hozzátette, barátai közül is volt aki elfordult tőle, sőt, az akkori kedvese is cserben hagyta. Ám most újra szembe kell néznie a betegséggel, ezt pedig a Facebookon tette közzé.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.