Bántalmazó iskolatársai miatt akar öngyilkos lenni egy kisfiú

öngyilkos kisfiú öngyilkosság bántalmazás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kétségbeesett édesapa mesélt a kisfia, Jackson Bezzant mindennapjairól, aki szívszorító bántalmazást él át minden nap az iskolában. 

Jackson egy ritka betegségben, úgynevezett Treacher Collins Szindrómában szenved. Ez egy genetikai betegség, amely az arckoponya deformitását okozza. A 7 éves fiúnak ezért eltérő az arca a többi gyerekhez képest, a társai pedig rendszeresen csúfolják is ezért.

Jacksont annyira megviseli a sok lelki sérülés, hogy már

az öngyilkosság is megfordult a fejében.

Ekkor döntött úgy az édesapa, hogy a közösségi oldalán meséli el a történteket, hgy felhívja a figyelmet az iskolákban történő lelki terrorra.

"A szívem szakad meg, hiszen ennek a fiatalembernek olyan durva bántalmazásokkal kell megküzdenie minden egyes nap, amilyeneket sosem tudnék elképzelni. Szörnynek, rondának, nyomorultnak nevezik az iskolatársai, emiatt pedig már az öngyilkosság gondolatával játszadozik. Könyörgöm, még csak 7 éves! Úgy érzi a külvilág csak bántja, és senki sem szereti" - írta a szívszorító sorokat az édesapa, Dan Bezzant.

A poszt pillanatok alatt elterjedt a neten, és többen is jelentkeztek már az érintett iskolából, hogy szívesen barátkoznának Jacksonnal. Az édesapa egy postafiókot is létrehozott, hogy aki szeretne írni pár kedves sort Jacksonnak, az megtehesse. ( Jackson Bezzant, PO Box 1563, Idaho Falls ID 83403 ) - írta meg a Little Things.

A rossz szülők 6 jellemzője

Az első dolog, amit a szülőknek tudniuk kell, hogy nincs tökéletesség, csak tökéletességre való törekvés. A cél mindig a gyermek egészséges fejlődése kell, hogy legyen. Azonban sokan – akik gyakran maguk is rossz szülői mintát követnek -, megnyomorítják gyermekük életét. Olvass tovább itt...

Michael Schumacher ügyvédje ismét tagadta a híresztelést: nem tud járni a pilótahttp://www.life.hu/drlife/20170919-michael-schumacher-ugyvedje-ismet-tagadta-a-hiresztelest-nem-tud-jarni-a-pilota.htmlMichael Schumacher állapotáról nagyon kevés hírt közölnek, a család csak nagyon ritkán nyilatkozik a pilótáról, most az ügyvédjük szólalt meg, de sajnos semmi jót nem közölt. Dr. LifeAFPMeglepően sok lelki oka lehet annak, ha egy nő úgy érzi, képes szex nélkül élni http://www.life.hu/drlife/20170824-ha-egy-no-nem-kivanja-a-szexet.htmlHa egy nő nem kívánja a szexet, hajlamosak vagyunk egy legyintéssel elintézni, és rásütni a frigid jelzőt. Pedig meglepően sok lelki oka lehet annak, ha egy nő úgy érzi: képes szex nélkül is leélni az életét. Sorozatunk első részében ezeket nézzük végig Hevesi Kriszta szexuálpszichológussal. Dr. LifeThinkstockÍme, az első videó a terhes Katalin hercegnérőlhttp://www.life.hu/drlife/20170919-ime-az-elso-video-a-terhes-katalin-hercegnerol.htmlElőző két terhességéhez hasonlóan ezúttal is rosszullétek gyötrik Katalint, ezért sehol nem jelenik meg. A várandósságának bejelentése óta az első szereplése egy videóban látható, de hiába a sok smink, nagyon kimerültnek tűnik a hercegné. Dr. LifeOrigoFogfájdalom miatt kellett kórházba mennie Hajdú Péternek http://www.life.hu/drlife/20170918-ejszaka-ment-ugyeletre-hajdu-peter.htmlKemény fájdalmakkal küzdött tegnap késő este Hajdú Péter: muszáj volt orvoshoz fordulnia. Dr. Life--Tüdőrákot diagnosztizálták Larry King amerikai tévés legendánálhttp://www.life.hu/drlife/20170916-larry-king-tudorak.htmlA betegségnek semmi előjele nem volt, a tévé maga vallot az állapotáról. Dr. Life--Lady Gagát kórházban ápolják, nem lép fel a brazíliai Rock in Rio fesztiválonhttp://www.life.hu/drlife/20170916-lady-gagat-korhazban-apoljak.htmlLady Gaga amerikai énekesnőt súlyos fájdalmak miatt kórházba szállították, ezért nem lép fel a pénteken kezdődő brazíliai Rock in Rio fesztiválon.Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.