Baleset érte Budapesten Jennifer Aniston férjét, Justin Theroux-t

Justin Theroux baleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Budapesten szenvedett balesetet Justin Theroux, Jennifer Aniston férje. A színész Ellen DeGeneres show-jában mesélte el, mi történt vele.

Theroux felvétel közben, az utolsó munkanap utolsó jeleneténél robogójával egy lezárt utcában közelekdett, de nem vette észre, hogy a következő kereszteződésben már autók közlekednek. Ijedtében hatalmasat fékezett.

"Lerepültem a motorról és betört a fejem" - mondta Ellen DeGeneres-nél, és még a heget is megmutatta. A show háziasszonya természetesen azonnal meg is ajándékozta egy sisakkal Theroux-t, ugyanis az nem volt rajta a balesetnél.

Aniston férje a The Spy Who Dumped Me című filmet fogatta, aminek Mila Kunis a főszereplője.

Daganatot találtak Kate Walsh, színésznő fejében http://www.life.hu/drlife/20170919-daganatos-beteg-lett-kate-walsh.htmlA Grace klinika sztárja most mesélt először a lesújtó betegségről: daganatot találtak a fejében. Dr. LifeOrigoBántalmazó iskolatársai miatt akar öngyilkos lenni egy kisfiú http://www.life.hu/drlife/20170919-ongyilkossagon-tori-a-fejet-egy-8-eves-kisfiu.htmlA kétségbeesett édesapa mesélt a kisfia, Jackson Bezzant mindennapjairól, aki szívszorító bántalmazást él át minden nap az iskolában. Dr. LifeOrigoEgy plasztikai műtét változtatta torzzá Barbara arcát http://www.life.hu/drlife/20170919-torzza-valtoztatta-barbarat-egy-elszurt-plasztikai-mutet.htmlA fiatal nő élete pillanatok alatt tönkre ment. Pedig azt hitte, most lesz csak igazán boldog. Dr. Life--Michael Schumacher ügyvédje ismét tagadta a híresztelést: nem tud járni a pilótahttp://www.life.hu/drlife/20170919-michael-schumacher-ugyvedje-ismet-tagadta-a-hiresztelest-nem-tud-jarni-a-pilota.htmlMichael Schumacher állapotáról nagyon kevés hírt közölnek, a család csak nagyon ritkán nyilatkozik a pilótáról, most az ügyvédjük szólalt meg, de sajnos semmi jót nem közölt. Dr. LifeAFPÍme, az első videó a terhes Katalin hercegnérőlhttp://www.life.hu/drlife/20170919-ime-az-elso-video-a-terhes-katalin-hercegnerol.htmlElőző két terhességéhez hasonlóan ezúttal is rosszullétek gyötrik Katalint, ezért sehol nem jelenik meg. A várandósságának bejelentése óta az első szereplése egy videóban látható, de hiába a sok smink, nagyon kimerültnek tűnik a hercegné. Dr. LifeOrigoFogfájdalom miatt kellett kórházba mennie Hajdú Péternek http://www.life.hu/drlife/20170918-ejszaka-ment-ugyeletre-hajdu-peter.htmlKemény fájdalmakkal küzdött tegnap késő este Hajdú Péter: muszáj volt orvoshoz fordulnia. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.