Torzszülött kisbabán szörnyülködik egész India

Forrás: Thinkstock -
betegség kisfiú
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Döbbenetes sokk érte az indiai családot, mikor meglátták a szörnyszerű kisbabájukat...

Kedden reggel érkezett a világra Karishma és Arshad kisbabája, Indiában. A szülők már nagyon várták a csemetéjük születését, de arra a látványra nem voltak felkészülve, ami a valóságban fogadta őket. A kicsi ugyanis fülek és orr nélkül született, a szemei pedig aránytalanul nagyok, szinte kiesnek a szemgödréből.

Fülök és orr nélkül született egy kisbaba Indiában (képünk illusztráció) Forrás: Thinkstock

"Nagyon izgatott voltam szülés közben, már alig vártam, hogy végre megpillanthassam a kisbabám. De teljesen letaglózott a látvány. Hasonlót sem láttam még soha" - mesélte az édesanya.

A kicsi természetes úton született, és a párnak már van egy egészséges gyermeke, így egyáltalán nem votlak felkészülve a sokkoló eseményre. Egyre többen kopogtatnak be hozzájuk, hiszen minden falubeli kíváncsi a furcsa "lényre". A kisbaba ugyanis annak ellenére, hogy borzalmasan fest, teljesen életképes. A kicsiről készült képeket itt lehet megtekinteni, de csak erős idegzetűeknek ajánlott.

Hableánytesttel született egy kisbaba: Durva fotók!

Jermkwan Krathumnat egy megdöbbentő betegséggel született, melynek következtében úgy néz ki, mintha sellő lenne. A lábai összenőttek, amik így kísértetiesen hasonlítanak egy hal farokúszójára. Olvass tovább itt...

Hogyan hat a személyiségedre a menstruáció? - Kvíz http://www.life.hu/drlife/20170814-hogyan-hat-a-szemelyisegedre-a-menstruacio.htmlMindannyiunk személyisége megváltozhat picit arra az időszakra, amikor menstruálunk. Néhányunk gyermeki boldogsággal habzsolja a jégkrémet, néhányunk pedig minden szóra azonnal felkapja a vizet. És vannak azok a szerencsések, akiknek ezek a napok is olyanok, mint az összes többi. Töltsd ki a kvízünket és kiderül, hogy melyik közé tartozol. Dr. LifeOrigoPollenallergiások ezt ne egyétekhttp://www.life.hu/drlife/20170920-etelek-amiket-kerulni-kell-ha-pollenallergias-vagy.htmlHa valaki allergiától szenved, akkor érdemes odafigyelnie az étkezésére. Bizonyos gyümölcsök, zöldségek fogyasztása nem ajánlott, mert reakcióba lépnek a szervezettel. Dr. LifeThinkstockNemátalakító műtétre készül az élő Ken baba, vagyis Rodrigo Alveshttp://www.life.hu/drlife/20170920-nematalakito-mutetre-keszul-rodrigo-alves.htmlRodrigo Alves műtétek tucatjain esett át, hogy minél jobban hasonlítson egy Ken babára, de kezdi megelégelni a férfilétet. Azon gondolkozik, hogy megszabadul a péniszétől, és nőként, vagyis Barbie-ként folytatja majd az életét. Dr. LifeOrigoTöbb évvel a menopauza után, 47 évesen lett terhes egy nő http://www.life.hu/drlife/20170920-47-evesen-a-menopauza-utan-esett-teherbe-egy-no.htmlDöbbenetes orvosi esetre derült fény. Senki nem gondolta, hogy ez lehetséges. Dr. Life--Baleset érte Budapesten Jennifer Aniston férjét, Justin Theroux-thttp://www.life.hu/drlife/20170920-justin-theroux-budapest-baleset.htmlBudapesten szenvedett balesetet Justin Theroux, Jennifer Aniston férje. A színész Ellen DeGeneres show-jában mesélte el, mi történt vele.Dr. Life--Halálos áldozata volt az ausztrál influenzánakhttp://www.life.hu/drlife/20170919-az-ausztral-influenzanak-halalos-aldozata-volt.htmlAz Ausztráliában és a déli földgömbön terjedő influenzának már több halálos áldozata van. Az Országos Egészségügyi Szolgálat szerint a vírus az idősebb korosztályt, és a gyerekeket veszélyezteti. Dr. LifeThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.