Szőke Zoltán Berényi Miki Barátok közt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szőke Zoltán karaktere, a Barátok közt Berényi Miklósa ismét életveszélybe került...

Nem ismeretlen Szőke Zoltánnak a veszély, ugyanis karakterét, a minden hájjal megkent Berényi Mikit folyton meg akarja ölni valaki. A sorozatbeli szereplése óta már 19 alkalommal került életveszélybe.

Berényi Miklós karaktere életveszélybe került Forrás: RTL Klub

"Az első ilyen alkalom az volt, amikor Miklóst a jeges tóba lökték, és a jégtáblák alá szorult. Nem kerülte el a baj, az évek során meglőtték, meg akarták fojtani, lezuhant a tetőről, egy felrobbantott épület romjai alá szorult, most pedig Bandi vett rajta revansot András halála miatt, Az akciójelenetek felvételekor mindig ügyelünk a biztonságra, ha szükséges, akkor használunk védőeszközöket, védőruhákat. Amikor Bandi lelökte Mikit, kaszkadőr lógott a „mélység" felett, én pedig egy emelvényen álltam, nem voltam veszélyben, míg a karakteremről ugyanezt most nem lehet elmondani. Ha túléli a zuhanást, kérdés, hogy milyen sérülései vannak, és miként alakul majd a kapcsolata Bandival" - mesélte a színész a Blikknek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.