Lovasi András a szemgolyójába kap injekciókat

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
injekció Lovasi András szem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szemproblémákkal küzd Lovasi András, ami miatt folyton kezelésekre kell járnia. Injekciókat szurkálnak a szemgolyójába.

Lovasi András nagyszabású koncertre készül, de megnehezíti életét egy egészségügyi probléma: az egyik szemével nem lát jól. "A jobb szemem nem az igazi. Egy éve volt már, hogy Olaszországból hazafelé jövet a hosszú vezetés alatt azt vettem észre, hogy ha csak a jobb szememmel nézek, nagyon homályosan látok. Azt gondoltam, nem baj, most fáradt vagyok, holnapra elmúlik, de nem így történt" - mondta a zenész, akinek rossz szemét injekciókkal kezelik.

Lovasi András szemét injekciókkal kezelik Fotó: Szabó Gábor - Origo

Öt-hat hetente kapok egy injekciót a szemgolyómba,

Blikknek

Lovasi András és Földes Eszter kapcsolatukról és gyerekvállalásról beszélt


Lovasi András és Földes Eszter a korkülönbség ellenére jól kiegészítik egymást a munkában és magánéletben egyaránt. Kapcsolatuk a gyermekvállalásra is készen áll, és a zenész szerint nagyon jó gyermekük lesz. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Novák Hunor élő adásban vett be egy egész doboznyi homeopátiás altatóthttp://www.life.hu/drlife/20170921-novak-hunor-elo-adasban-vett-be-egy-doboznyi-homeopatias-altatot.htmlNovák Hunor sok tudóssal és civillel együtt már egy jó ideje küzd a homeopátia ellen, de még mindig vannak olyan orvosok, akik kiállnak mellette. Novák Hunor élő adásban próbálta bebizonyítani, hogy nincs hatása: egy egész dobozzal vett be a legerősebbnek titulált homeopátiás altatóból. Dr. Life--Szisztolés rohamokkal küzdött a meghurcolása miatt Demcsák Zsuzsahttp://www.life.hu/drlife/20170921-szisztoles-rohamokkal-kuzdott-a-meghurcolasa-miatt-demcsak-zsuzsa-musorvezeto.htmlDemcsák Zsuzsa reggel Sebestyén balázsék rádióműsorában mondta el, szó sem volt arról, hogy kedden kellene megjelennie az ATV-ben. Már csak azért sem, mert akkor orvoshoz volt időpontja. Dr. LifeOrigoTorzszülött kisbabán szörnyülködik egész India http://www.life.hu/drlife/20170921-ful-es-orr-nelkul-szuletett-egy-gyermek-indiaban.htmlDöbbenetes sokk érte az indiai családot, mikor meglátták a szörnyszerű kisbabájukat... Dr. LifeThinkstockHogyan hat a személyiségedre a menstruáció? - Kvíz http://www.life.hu/drlife/20170814-hogyan-hat-a-szemelyisegedre-a-menstruacio.htmlMindannyiunk személyisége megváltozhat picit arra az időszakra, amikor menstruálunk. Néhányunk gyermeki boldogsággal habzsolja a jégkrémet, néhányunk pedig minden szóra azonnal felkapja a vizet. És vannak azok a szerencsések, akiknek ezek a napok is olyanok, mint az összes többi. Töltsd ki a kvízünket és kiderül, hogy melyik közé tartozol. Dr. LifeOrigoPollenallergiások ezt ne egyétekhttp://www.life.hu/drlife/20170920-etelek-amiket-kerulni-kell-ha-pollenallergias-vagy.htmlHa valaki allergiától szenved, akkor érdemes odafigyelnie az étkezésére. Bizonyos gyümölcsök, zöldségek fogyasztása nem ajánlott, mert reakcióba lépnek a szervezettel. Dr. LifeThinkstockNemátalakító műtétre készül az élő Ken baba, vagyis Rodrigo Alveshttp://www.life.hu/drlife/20170920-nematalakito-mutetre-keszul-rodrigo-alves.htmlRodrigo Alves műtétek tucatjain esett át, hogy minél jobban hasonlítson egy Ken babára, de kezdi megelégelni a férfilétet. Azon gondolkozik, hogy megszabadul a péniszétől, és nőként, vagyis Barbie-ként folytatja majd az életét. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.