nőgyógyász vallomás nemi szerv
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az emberek általában két dolgot utálnak igazán az életben: az egyik a fogorvos, a másik a nőgyógyász. De vajon milyen lehet a helyzet a szék másik oldalán? 

Túlzás nélkül kijelenthető, hogy a nők nagy százaléka nem szeret nőgyógyászhoz járni. Hiszen akár férfi, akár nő az orvos, nem jó érzés meztelenre vetkőzni egy idegen ember előtt, aki nem csak ruha nélkül lát minket, hanem bele is piszkál a legintimebb testrészeinkbe. De vajon mit gondolhat az az ember, aki nőgyógyászként dolgozik, és nap mint nap női nemi szervek között tölti az idejét? Egy férfi szakember elárulta a valóságot.

Nem csak betegnek, hanem nőgyógyásznak lenni is nehéz
Képünk illusztráció Forrás: Dreamstime

"Nem szívesen mondom meg egy randin, hogy mi a szakmám. Előfordult már, hogy emiatt nem akart velem találkozni többet a hölgy. Ha lehetne egy kívánságom, akkor azt kérném, hogy a betegeim ne legyenek annyira szégyellősek. Persze megértem, hogy azok, de én mégis csak egy férfi vagyok, ráadásul szakember, aki hozzá van szokva a meztelen nemi szerv látványához. Küldetésemnek érzem, hogy a pácienseim jó érzéssel távozzanak, és ne rettegjenek, mikor legközelebb betérnek hozzám. Amikor kiderül, hogy nőgyógyász vagyok, a legtöbb pasi "tapsolva ujjong", mert azt hiszik, ez a szakma csupa móka és kacagás. Pedig egy idő után elég rutinszerűvé válik. Akárhányszor belépek az ajtón, érzem a nők intim illatát, amiről nem tudom eldönteni, hogy jó-e vagy sem. És arra is volt példa, hogy vizsgálat közben arcon szellentett egy beteg. Na, ez kifejezetten kellemetlen helyzet volt" - írta meg a Mirror.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.