Soma Mamagésa gyógyító energiáival forrasztotta össze törött lábát

Forrás: Facebook/Soma Mamagesa -
gyógyítás lábtörés Soma Mamagésa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Soma Mamagésa próbára tette szervezetét és erejét, ugyanis törött lábával nem rohant azonnal orvoshoz: két hétig járt, táncolt és élvezte az életet. Szerinte mindezt annak köszönheti, hogy elő tudta hívni öngyógyító erejét.

Nem sokan mondhatják el magukról, hogy tulajdonképpen összeforrasztották saját, eltörött lábukat, ám Somának ez is sikerült. Az egyik tábora alatt történt vele baleset: borzalmasan fájt a lába, de előhívta öngyógyító erejét, ennek köszönhetően nemcsak az egyhetes tábort csinálta végig, de még egy hetet rá is húzott, miközben táncolt és élvezte az életet. Csak ezután ment orvoshoz, de nem sok munkát hagyott nekik.

Soma Mamagésa magát gyógyította meg Forrás: Facebook/Soma Mamagesa

A búcsúesten már éjjel kettőig mezítláb táncoltam"

Méhtisztító szeánszokat is tart (18+)

Soma Mamagésa nem először ír a méhtisztításról, és ezúttal is őszintén osztja meg követőivel, hogy miért is van erre szükség. Szerinte azért, mert "minden férfi, aki valaha belénk élvezett, egy energetikai szálat hagy bennünk", ettől pedig meg kell tisztulni. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!
Katalin hercegnő gyömbéres keksszel küzd a rosszullétek ellenhttp://www.life.hu/drlife/20170928-katalin-hercegno-gyomberes-keksszel-kuzd-az-emelyges-ellen.htmlKatalin hercegnő harmadik terhességével sem úszta meg a kóros reggeli rosszulléteket, de mindent megtesz azért, hogy elviselhetőbb legyen számára ez az időszak. Újabban egy keksszel próbálja enyhíteni émelygését. Dr. LifeOrigoMeggyógyították a kígyóbőr kórral élő lányt: fotók http://www.life.hu/drlife/20170928-ujra-egeszseges-a-kigyobor-betegseggel-kuzdo-lany.htmlElképesztő betegséggel élt együtt az a 16 éves lány, aki csodával határos módon ma már majdnem egészséges. Dr. Life--Balesetet szenvedett Németh Kristófhttp://www.life.hu/drlife/20170928-nemeth-kristof-baleset.htmlA színész-rendező egyedül utazott Spanyolországba, hogy kikapcsolódjon. Barcelonát és a Costa del Solt akarta megnézni, de a nyaralás mánapján baleset érte.Dr. LifeOrigoAz edzőtermi eszközök egy része koszosabb, mint a nyilvános vécék ülőkéjehttp://www.life.hu/drlife/20170927-az-edzotermek-eszkozei-koszosabbak-mint-egy-nyilvanos-vece-ulokeje.htmlFertőzésekkel térhet haza az ember az edzőtermekből, ahol a gépek és eszközök egy része akár koszosabb is lehet, mint a nyilvános vécék ülőkéje - derült ki egy közelmúltbeli amerikai vizsgálatból.Dr. LifeOrigoBiblioterápiával a drogfüggőség ellen – Interjú egy pszichiáterrelhttp://www.life.hu/drlife/20170926-biblioterapiaval-a-drogfuggoseg-ellen-interju-addiktologus-pszichiater-addikcio-kabitoszer.htmlA marihuána és a party drogoknak nevezett szerek mellett, szinte havonta dobnak piacra újabb és újabb kábító hatású szereket. A dizájner drogok és társaik veszélye nem csupán a kedvező árukban rejlik, összetevőiket folyamatosan változtatják, így hatásuk kiszámíthatatlan. Több olyan kábítószer is forgalomban van, ami rendkívül gyorsan leépíti a szeret használó testét és elméjét. Félő belegondolni, hogy mi lesz, ha Magyarországra is elér az az újfajta, pszichoaktív kábítószer, mely ötvenszer erősebb a heroinnál, és Angliában, valamint Amerikában tízezrével szedi az áldozatait. Dr. LifeFotó: Mudra László - OrigoSteven Tyler, az Aerosmith frontembere titokzatos betegség miatt szorul kezelésre http://www.life.hu/drlife/20170927-betegseg-miatt-nem-koncertezik-az-aerosmith.htmlSzomorú hírrel kellett szembenézniük az Aerosmith rajongóinak: az együttes ugyanis kénytelen volt lemondani a nagyszabású turnéját. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.