Gáspár Bea egy komoly betegség, a pajzsmirigy alulműködés miatt hízott 20 kilót

Forrás: Instagram/gasparbea -
fogyás hízás Gáspár Bea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gáspár Bea jó időre eltűnt a nyilvánosság elől, ugyanis saját bevallása szerint 20 kilót hízott és nem szereti, amit a tükörben lát. Kiderült, mi áll a súlyfeleslege hátterében.

Online főzős műsorában mesélte el Gáspár Győző felesége, hogy bizony őt is utolérte az a népbetegség, ami mellett hiába fogyókúrázik és edz az ember, a plusz kilók mégis lerakódnak: pajzsmirigy alulműködése van.

Gáspár Bea komoly betegséggel küzd Forrás: Instagram/gasparbea

Bea őszintén elmondta, hogy nem véletlenül tűnt el a nyilvánosság elől, ugyanis nem szereti jelenlegi alakját, és nem akarta magát így mutogatni.

"Nem szeretem ezt a mostani alakomat, de meg kell barátkozzak vele, mert

állítólag ez életem végéig így marad."

Hozzátette azonban, hogy újra belekezdett a diétába és a kemény edzésbe, dietetikus segíti a munkáját. Csomó vizsgálaton van túl a sztármami, aminek következtében egy másik komoly betegség is kiderült: vérszegénységben is szenved.

Életveszélybe került a Barátok közt Berényi Mikijehttp://www.life.hu/drlife/20170922-eletveszelybe-kerult-a-baratok-kozt-sztarja.htmlSzőke Zoltán karaktere, a Barátok közt Berényi Miklósa ismét életveszélybe került... Dr. LifeOrigoBaleset érte Kiss Orsi, Kisóthttp://www.life.hu/drlife/20170922-baleset-erte-kisot.htmlBaleset érte a csinos műsorveztetőt, Kisót. Dr. LifeTo The Bone - egy film az anorexiáról, ami más, mint a többihttp://www.life.hu/drlife/20170920-ilyen-film-meg-nem-keszult-az-anorexiarol.htmlEz a film nincs leöntve a szokásos hollywoodi sziruppal. Nem bűnbakokat keres, hanem egy történetet, egy előzményt, egy mélypontot mutat be. Egy tehetetlen szülőt, egy sérült fiatal nőt és a környezetét. A főszerepet pedig a korábban anorexiában szenvedő színésznő, Lilly Collins vállalta el. Dr. LifeOrigoJulia Louis-Dreyfus-nak mellrákja vanhttp://www.life.hu/drlife/20170928-julia-louis-dreyfus-nak-mellrak.htmlA rajongókat szinte sokkolta a szörnyű hír.Dr. Life--Szex közben törte el a péniszét a férfi, de csak fél nap múlva vette észrehttp://www.life.hu/drlife/20170928-szex-kozben-torte-el-a-peniszet-a-ferfi.htmlA középkorú brit férfi szex közben eltörte a péniszét, de csak 12 óra múltán észlelte, hogy baj van.Dr. Life--Balesetet szenvedett Németh Kristófhttp://www.life.hu/drlife/20170928-nemeth-kristof-baleset.htmlA színész-rendező egyedül utazott Spanyolországba, hogy kikapcsolódjon. Barcelonát és a Costa del Solt akarta megnézni, de a nyaralás mánapján baleset érte.Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.