kim kardashian béranya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elege lett a szuperszexi szépségnek a várandósság „örömeiből", ezért úgy döntött nem sanyargatja testét egy harmadik csemete kedvéért. Kim Kardashian utált terhesnek lenni.

A valóságshow-hős két gyermeke után egy harmadikat is szeretett volna, de nem akart vállalkozni egy újabb terhességre. Férjével Kanye Westtel úgy döntöttek, hogy béranyával hordatják ki az újabb babát. "Beszéltem a férjemmel erről a lehetőségről, ami úgy gondolom mindig is a levegőben volt, most viszont valósággá vált" - árulta el egy CNN videóban a sztár.

Kim Kardashian köztudottan utált terhesnek lenni,

még annak ellenére is, hogy kifejezetten szexi kismama volt. A szülés teljesen tönkretette az alakját, több mint 25 kilót hízott. Ezt nem akarta újra megismételni, ez volt a legerőteljesebb indok, amiért béranya mellett döntött.

Total eclipse of the heart

Kim Kardashian West (@kimkardashian) által megosztott bejegyzés,

A másik indok valójában sokkal fontosabb, mégsem ez volt a fő szempont - a szexi tévésztár súlyos terhességi betegségben, preeclampsiában szenvedett. Valószínűleg ez okozta a hatalmas súlytöbbletet is és emellett számos kellemetlen tűnettel jár. „Felpuffadt az arcom és a testem- iszonyú kellemetlen volt!"- írta saját oldalára.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.