Játékdudát nyelt az argentin kisfiú, minden levegővételnél sípolt: videó

síp Argentína duda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A játékduda egy részét sikerült lenyelnie a 10 év körüli kisfiúnak, ami miatt minden levegővételnél sípolt. Szerencsétlen helyzetéről videót készítettek, a közösségi oldalon néhány nap alatt milliók nézték meg a felvételt.

Szerencsétlenül járt egy argentin kisfiú, sikerült leszippantania egy játékduda egy részét. Emiatt minden levegővételnél sípoló hangot adott ki a gyerek, akit persze rögtön kórházba szállítottak. Helyzetéről videó is készült, ezen is tisztán hallható, hogyan kürtöl a kisfiú, amint egy mélyebb lélegzetet vesz.

A felvételt a Facebookra is feltöltötték, néhány nap alatt milliós nézettsége lett, de sokan támadták azt, aki közzétette a videót. Az illető azonban leszögezte, hogy nem gúnyolódni akart a kisfiún, és azt sem szeretné, hogy mások kinevessék őt, pusztán azért osztotta meg mindenkivel, hogy megmutassa, bizony minden játék rejteget veszélyeket! Végül természetesen sikerült eltávolítani a kisfiú szervezetéből a problémát okozó darabkát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.