Katalin hercegné kínlódik a reggeli rosszullétek miatt: kapott egy tippet a csillapítására!

Forrás: Youtube/Anna Freud NCCF -
Katalin hercegné rosszullét tipp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katalin hercegné a harmadik trónörökössel várandós, és sajnos ezúttal is jelentkeztek nála a kóros reggeli rosszullétek. Sok mindent kipróbált már a hercegné, hogy jobban legyen, de semmi nem segít. Most újabb tippet kapott.

Szeptember elején jelentette be a királyi pár, hogy a harmadik trónörököst hordja Katalin a szíve alatt, valamint azt is, hogy ezentúl egy darabig nem látható majd rendezvényeken . A hercegnő ugyanis most is, csakúgy, mint előző két terhessége során, kóros reggeli rosszullétektől szenved, ami sehogy sem akar csillapodni.

Katalin hercegné még mindig nincs jól Forrás: Youtube/Anna Freud NCCF

Pedig Katalin mindent kipróbál, legutóbb a gyömbéres keksszel tett kísérletet, mindhiába, de most újabb tippet kapott. Vilmos herceg egy jótékonysági rendezvényen beszélgetett a 98 éves Iris Orrell-lel, aki annak idején csakugyan a hyperemesis gravidarumtól gyötrődött. mindhárom terhessége alatt. Az idős nő azt tanácsolta Harrynek, hogy inkább az ízetlen, száraz kekszekkel próbálkozzanak. Reméljük, ez most beválik!

Mi az a hyperemesis gravidarum, amiben Katalin hercegné szenved?


Vilmos herceg neje, már az előző két terhessége alatt is a hyperemesis gravidarumtól szenvedett, amelynek következtében egyszer kórházba is került. De mi ez a betegség pontosan, és miért nem szabad összekeverni a sima reggeli rosszulléttel? Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Van olyan kerekesszékes, aki évekig nem jön ki az otthonábólhttp://www.life.hu/drlife/20170922-kerekesszekesek-elete-a-rehabilitacio-utan.htmlBalesete előtt még elfordította a fejét, ha meglátott az utcán egy kerekesszékest, ma Csángó Dani az egyik élharcosa annak, hogy a lehető legtöbb platformom elinduljon egy párbeszéd a fogyatékossággal élők és a nem fogyatékos emberek között. Dr. LifeOrigoAz Arsenal egykori játékosa, Emmanuel Eboué HIV-fertőzött http://www.life.hu/drlife/20171002-hiv-fertozott-emmanuel-eboue.htmlNemrég került napvilágra a hír, a sportoló kivizsgálása még tart. Dr. Life--Ráborult a díszlet Marilyn Mansonra a koncertjén: videóhttp://www.life.hu/drlife/20171002-raborult-a-diszlet-marilyn-mansonra-a-koncertjen.htmlMarilyn Manson komoly balesetet szenvedett New York-i fellépésén: ráesett a díszlet. Dr. Life--Havas Henrik rákbetegségéről vallott: öt éve tünetmentes!http://www.life.hu/drlife/20171002-havas-henrik-rakbetegsegerol-vallott.htmlHavas Henriket öt éve műtötték bélgyulladással, de nem az volt az igazi gond: észrevették ugyanis a rosszindulatú elváltozásokat, szerencsére még időben! Dr. LifeFotó: Zsigmond László/Life.huFogak nőttek egy kínai férfi torkábanhttp://www.life.hu/drlife/20171001-fogak-nottek-a-kinai-ferfi-torkaban-tracheobronchopathia-osteochondroplastica-nevu-betegsege-van.htmlSúlyos nehézlégzéssel fordult orvoshoz a férfi, de ami kiderült, azon nem csak ő, de az orvosok is meglepődtek. Azonnal konzíliumot hívtak össze: mert ilyet még nem láttak. Mi meg még csak nem is hallottunk hasonlóról sem. Dr. Life--Hamarosan kiengedik a kórházból Törőcsik Marithttp://www.life.hu/drlife/20171001-hamarosan-kiengedik-a-korhazbol-torocsik-marit-a-nemzet-szineszet.htmlHónapok óta kórházban ápolják Törőcsik Marit. Nemrégiben a színésznőt hazaengedték velemi otthonába, de újabb baleset érte, megbotlott a háza küszöbébe és elesett így ismét be kellett feküdnie a szombathelyi kórházba. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.