Kiderült Hugh Hefner halálának oka!

Forrás: MTI/AP/Kristian Dowling -
halál Hugh Hefner
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
91 évesen távozott az élők sorából Hugh Hefner, a család szűk körben már el is temette a mágnást Marilyn Monroe mellé. Végre az is kiderült, hogy mi volt a Playboy-alapító halálának oka.

Hugh Hefner halálával egy korszak képviselője távozott, a Playboy alapítóját sokan tartják a szexuális forradalom atyjának, ugyanakkor sokan bírálják is, amiért hozzájárult a nők eltárgyiasításához. Akárhogyan is, az biztos, hogy férfiak milliói mondanak köszönetet neki ötletéért, és rengetegen gyászolják a mágnást, aki hosszú és tartalmas életet élt.

Hugh Hefner halálának okát nyilvánosságra hozták Forrás: MTI/AP/Kristian Dowling

Hugh Hefner élete szinte nyitott könyv volt az emberek előtt, de haláláról eddig keveset tudhattunk. A halotti bizonyítványa szerint megállt a szíve, és légzési elégtelenség lépett fel nála, de egy komoly vérmérgezés is hozzájárult a halálához - írja a The Blast.

A rákbetegségek 40 százaléka a túlsúllyal hozható összefüggésbe Amerikábanhttp://www.life.hu/drlife/20171004-a-rakbetegsegek-40-szazaleka-a-tulsullyal-hozhato-osszefuggesbe-amerikaban.htmlAmerikában a daganatos betegségek 40 százaléka, egy év alatt több mint 630 ezer eset, kapcsolatba hozható a páciens túlsúlyával - közölte kedden az amerikai betegségellenőrzési- és megelőzési központ (CDC) vezetője, aki egyúttal ismét felhívta a figyelmet a megelőzés fontosságára.Dr. Life--Egy nap alatt 30 orgazmusa van egy genitális zavarban szenvedő nőnek http://www.life.hu/drlife/20171003-genitalis-zavarban-szenved-egy-no.htmlDöbbenetes betegséggel él együtt egy nő: folyamatos orgazmusok nehezítik az életét. Dr. Life--Játékdudát nyelt az argentin kisfiú, minden levegővételnél sípolt: videóhttp://www.life.hu/drlife/20171003-jetakdudat-nyelt-a-kisfiu-minden-levegovetelnel-sipolt.htmlA játékduda egy részét sikerült lenyelnie a 10 év körüli kisfiúnak, ami miatt minden levegővételnél sípolt. Szerencsétlen helyzetéről videót készítettek, a közösségi oldalon néhány nap alatt milliók nézték meg a felvételt. Dr. Life--Katalin hercegné kínlódik a reggeli rosszullétek miatt: kapott egy tippet a csillapítására!http://www.life.hu/drlife/20171003-katalin-hercegne-kinlodik-a-reggeli-rosszulletek-miatt.htmlKatalin hercegné a harmadik trónörökössel várandós, és sajnos ezúttal is jelentkeztek nála a kóros reggeli rosszullétek. Sok mindent kipróbált már a hercegné, hogy jobban legyen, de semmi nem segít. Most újabb tippet kapott. Dr. LifeOrigoVan olyan kerekesszékes, aki évekig nem jön ki az otthonábólhttp://www.life.hu/drlife/20170922-kerekesszekesek-elete-a-rehabilitacio-utan.htmlBalesete előtt még elfordította a fejét, ha meglátott az utcán egy kerekesszékest, ma Csángó Dani az egyik élharcosa annak, hogy a lehető legtöbb platformom elinduljon egy párbeszéd a fogyatékossággal élők és a nem fogyatékos emberek között. Dr. LifeOrigoAz Arsenal egykori játékosa, Emmanuel Eboué HIV-fertőzött http://www.life.hu/drlife/20171002-hiv-fertozott-emmanuel-eboue.htmlNemrég került napvilágra a hír, a sportoló kivizsgálása még tart. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.