National No Bra Day
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Október 13-a a melltartómentesség napja, amely fontos dologra hívja fel a figyelmet. 

A National No Bra Day nem csupán arra buzdítja a hölgyeket, hogy ezen a különleges napon hanyagolják melltartóikat, hanem egy másik fontos ügyre is ráirányítja a figyelmet. National Day Calendar szerint ez a nap a mellrák elleni küzdelemre és a szűrővizsgálatokra is emlékeztet: sok mellrákból felépült nő ugyanis ragaszkodik a cicifixhez a műtét utáni protézisük miatt.

Forrás: Thinkstock

A szakemberek szerint ezt kell tenned orális szex után (18+)http://www.life.hu/drlife/20171013-a-szakemberek-szerint-ezt-kell-tenned-oralis-szex-utan.htmlAzzal mindenki tisztában van, hogy milyen következményei lehetnek a "klasszikus "szexnek, de azt még mindig sokan nem gondolják át, hogy az orális aktus mivel járhat. Dr. LifeOrigoBetegség miatt késett el a tárgyalásról Oszter Sándorhttp://www.life.hu/drlife/20171007-betegseg-miatt-kesett-el-a-targyalasrol-oszter-sandor-szinesz.htmlOszter Sándor pár perc késéssel érkezett pénteken a bíróságra. A színész megindokolta, mi volt ennek az oka. Dr. Life--Durva drog érkezett Európába: ötvenszer halálosabb, mint a heroinhttp://www.life.hu/drlife/20170924-durva-drog-erkezett-europaba-otvenszer-halalosabb-mint-a-heroin.htmlEurópát is elérte az a gyilkos szer, mely ötvenszer erősebb a heroinnál, és Angliában, valamint Amerikában tízezrével szedi az áldozatait. A brit közegészségügyi intézet azonnal kiadott egy közleményt, hogy megjelent a piacon egy halálos veszéllyel fenyegető anyag, ami a heroin és a fentanil vegyítéséből készül. Az NCA tájékoztatása szerint augusztusra már 60-an haltak meg Angliában szintetikus opioidok túladagolása miatt. Dr. Life-- Instagramon jelentette be Selena Gomez, hogy veseátültetésen esett áthttp://www.life.hu/drlife/20170914--instagramon-jelentette-be-selena-gomez-hogy-veseatultetesen-esett-at.htmlAzt már egy jó ideje tudni lehet, hogy Selena Gomez luspusban szenved. A betegség velejárója a krónikus vesegyulladás is, mely az énekesnőt is érintette, és ennek súlyos következményei lettek. Dr. Life--Fekete csík a körmön melanómát jelez: fotóhttp://www.life.hu/drlife/20170924-fekete-csik-kormon-melanomat-jelez.htmlEgy nő azért ment a szalonba, hogy a körmén lévő elváltozást eltüntesse, a manikűröse, Jean Skinner azonban rögtön látta, hogy nem egyszerű esztétikai problémáról van szó. Dr. Life--Így kell helyesen kezet mosni: videóhttp://www.life.hu/drlife/20170902-igy-kell-helyesen-kezet-mosni-els-ennyi-ideig.htmlSokan nincsenek tisztában az alapos kézmosás fontosságával, pedig kezünk egy négyzetcentiméternyi területén tízmillió baktérium nyüzsög. Mások, pedig tudják, hogy mikor kell mindenképpen kezet mosni, de többen közülük sem jól csinálják. Dr. LifeThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.