Tüdőgyulladás miatt ápolják az intenzíven Törőcsik Marit

Forrás: MTI/Mohai Balázs -
Törőcsik Mari
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Velemi otthonából vitték vissza a kórházba a színésznőt: néhány napja az intenzív osztályon ápolják a szombathelyi kórházban. 

"Gond van a tüdejével, tüdőgyulladást emlegetnek és antibiotikumos kezelést kap. Légzési nehézségei vannak. Én imádkozom érte is, és erre kérek minden jóérzésű embert..." - nyilatozott a Ripostnak egy látogató.

Forrás: MTI/Mohai Balázs

Így épült fel a rákból Bangó Margithttp://www.life.hu/drlife/20171013-igy-epult-fel-a-rakbol-bango-margit-enekesno.htmlAz énekesnő elmondta, mitől gyógyult meg.Dr. Life--Október 13. a nemzetközi melltartó nélküli naphttp://www.life.hu/drlife/20171013-oktober-13-a-nemzetkozi-melltarto-nelkuli-nap.htmlOktóber 13-a a melltartómentesség napja, amely fontos dologra hívja fel a figyelmet. Dr. LifeThinkstockFogak nőttek egy kínai férfi torkábanhttp://www.life.hu/drlife/20171001-fogak-nottek-a-kinai-ferfi-torkaban-tracheobronchopathia-osteochondroplastica-nevu-betegsege-van.htmlSúlyos nehézlégzéssel fordult orvoshoz a férfi, de ami kiderült, azon nem csak ő, de az orvosok is meglepődtek. Azonnal konzíliumot hívtak össze: mert ilyet még nem láttak. Mi meg még csak nem is hallottunk hasonlóról sem. Dr. Life--Hamarosan kiengedik a kórházból Törőcsik Marithttp://www.life.hu/drlife/20171001-hamarosan-kiengedik-a-korhazbol-torocsik-marit-a-nemzet-szineszet.htmlHónapok óta kórházban ápolják Törőcsik Marit. Nemrégiben a színésznőt hazaengedték velemi otthonába, de újabb baleset érte, megbotlott a háza küszöbébe és elesett így ismét be kellett feküdnie a szombathelyi kórházba. Dr. LifeOrigoSok millió forintba került Miklós Edit gyógyulása a balesete utánhttp://www.life.hu/drlife/20170930-sok-millio-forintba-kerult-miklos-edit-sibajnok-gyogyulasa-a-balesete-utan.htmlMentőhelikopter szállította el a sípályáról a magyar sztársportolót januárban. Miklós Edit óriásit bukott az Altenmarkt-Zauchensee-ben zajló lesiklóversenyen és súlyosan megsérült. Most, hét hónappal a horrorbaleset után Edit teljes erőbedobással készülhet arra, hogy decemberben ismét versenyezzen. A rohamos gyógyuláshoz hatalmas akaraterő kellett, a rehabilitáció költségei pedig súlyos milliókba kerülnek. Dr. Life--Fekete csík a körmön melanómát jelez: fotóhttp://www.life.hu/drlife/20170924-fekete-csik-kormon-melanomat-jelez.htmlEgy nő azért ment a szalonba, hogy a körmén lévő elváltozást eltüntesse, a manikűröse, Jean Skinner azonban rögtön látta, hogy nem egyszerű esztétikai problémáról van szó. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.