Balesetet szenvedett Ed Sheeran

Forrás: Instagram/Ed Sheeran -
baleset bicikli autó Ed Sheeran
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lehet, hogy le kell mondania a koncertjeit Ed Sheerannak, ugyanis elütötte őt egy autó. Nem úszta meg sérülés nélkül. 

Ed Sheeran ahogy mindig, ezúttal is biciklivel közelekedett Londonban, de egy jó darabig nem fog felpattanni a kétkerekűre. Az énekes ugyanis komoly balesetet szenvedett, miután egy autó elsodorta. Pedig a sztárnak nem lenne most ideje arra, hogy pihenjen, hiszen nemsokára indult volna az ázsiai turnéra.

Ed Sheeran mindkét karja megsérült Forrás: Instagram/Ed Sheeran

A sztárt az ütközés után azonnal kórházba szállították, egyelőre úgy tűnik, hogy nem érte őt nagyon súlyos sérülés, de az egy karja eltört, ugyanakkor a másik is megsérült: így képtelen gitározni. A sztár Instagram-oldalán tájékoztatta a rajongókat a koncertek sorsáról, és sajnos nem tudja megtartani az előadásokat ilyen sérüléssel. A követői persze nagyon csalódottak, de jobbulást kívánnak a sztárnak.

Nádai Anikó egyik vendége durván megcsonkította magát: videóhttp://www.life.hu/drlife/20171019-nadai-aniko-egyik-vendege-durvan-megcsonkitotta-magat-video.htmlElképesztő vendége volt Nádai Anikónak az #Anikóshow-ban. A fiatal férfi komoly átalakításokon esett át, hogy végre elfogadhassa magát. Dr. LifeOrigoAz orvosok szerint Paudits Béla fantomfájdalommal küzd http://www.life.hu/drlife/20171018-a-szakemberek-szerint-paudits-belanak-fantomfajdalmai-vannak.htmlPaudits Béla orvoshoz fordult, mert ismét komoly gyomorfájdalmakat érzett. A szakemberek szerint azonban fantomfájdalomról van szó. Dr. Life--Törőcsik Mari tüdőgyulladással fekszik az intenzív osztályonhttp://www.life.hu/drlife/20171018-torocsik-mari-tudogyulladassal-fekszik-a-korhazban.htmlTörőcsik Mari hónapok óta kórházban van, és sajnos nem javul az állapota. Varnus Xavér osztott meg friss információkat a művésznőről, és úgy tűnik, nagy a baj: súlyos tüdőgyulladása van. Dr. LifeOrigoIntim fertőzések: még a székrekedéstől is felborulhat a hüvelyflórád egyensúlyahttp://www.life.hu/drlife/20170927-intim-fertozesek-ezeket-tuti-nem-tudtad.htmlAz intim fertőzéseknél a megelőzés a legfontosabb, mégis sokan elkövetik azt a hibát, hogy a gyakori hüvelyöblítéssel a savas pH-t lúgos irányba tolják el, és már meg is történt a baj. Mivel lehet akkor megelőzni az égő, viszkető érzést és a kellemetlen folyásokat? Milyen étrendet érdemes követni, és egyáltalán mi az, hogy „jó” és „rossz” mikrobák? Egy téma, amit nem lehet eleget ismételni, a fiataloknak pedig nem lehet elég korán elmondani. Dr. LifeOrigoAlkoholmérgezés miatt halt meg egy rákos nő http://www.life.hu/drlife/20171017-alkoholmergezes-miatt-hunyt-el-egy-rakos-no.htmlAlkoholmérgezésben hunyt el egy 54 éves asszony, aki épp azt ünnepelte, hogy szünetet tarthat a rákos betegsége kezelésében. Dr. LifeOrigoPánik és szorongás - ezzel harcolnak a Radio Mobster tagjaihttp://www.life.hu/drlife/20171013-radio-mobster-a-panikkal-is-megharcol-az-x-faktorban.htmlLámpaláz, pánikbetegség, szorongás... mindhárom jelenség megnehezítheti egy előadóművész életét. Jól tudják ezt a Radio Mobster banda tagjai is, akik elsőként búcsúztak az idei X-Faktortól. Gáspár Laci mentoraltjai nincsenek könnyű helyzetben. Mint olyan sok kreatív emberen, rajtuk is gyakran eluralkodik a fent említett három állapot. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.