Csillámló vaginájuktól lesznek betegek a nők

Forrás: Thinkstock -
fashion week betegség nemi szerv csillám
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Van még valami, amit nem kentünk össze csillámporral?

Döbbenet, hogy mindig van valami újdonság. Volt itt már csillámcici, amivel a csajok a nyári fesztiválszezonban tudták feldobni a megjelenésüket. Olvashattunk már a csillámnyelvről is, amelynek még annyi értelme sincs, mint a csillámcicinek, mégis van rá kereslet.

Most pedig a csillámvagina került porondra, ami az összes eddigivel ellentétben, nem csak felesleges, hanem rendkívül egészségtelen is. Arról van szó, hogy a hölgyek a hüvelyükbe helyeznek egy kapszulát, amely a nedvesség hatására feloldódik, és csillámokkal árasztja el a nők hüvelyét.

Ez az új órület betegíti meg a nőket Forrás: Thinkstock

Sőt, emellett cukorkaillatúvá is varázsolják a hüvelyváladékot, így lesz a csajokból igazi csillámpóni. Az orvosok azonban egyáltalán nem nézik jó szemmel, ez a kapszula ugyanis rettentően ártalmas az egészségre.

Felborítja a hüvely egészséges flóráját, melynek következtében a szervezet sokkal fogékonyabb lesz mindenféle nemi betegségre. Arról nem is beszélve, hogy a csillám önmagában is gyulladást okozhat - írta meg a Refinery29.

Önkéntes magyar egyetemisták tanítanak idegen nyelveket a beteg gyerekeknek http://www.life.hu/drlife/20171018-magyar-egyetemistak-tanitjak-a-beteg-gyerekeket.html„Hidat képzünk a külvilág és a beteg srácok és lányok között" – ezt mondják magukról az Amigos Alapítvány tagjai. A csupa egyetemistából álló csapat immár három éve segíti a kórházpedagógusok és a pszichológusok munkáját. Hogyan indultak, és milyen céljaik vannak? Erről is beszélgettünk velük. Dr. LifeOrigoMajdnem felrobbant a pornósztár, Mia Maffia fenekehttp://www.life.hu/drlife/20171024-mia-maffia-feneke-majdnem-felrobbant.htmlA fiatal transznemű pornósztár meg is halhatott volna, miután felrobbant a fenekében lévő implantátum. De ő ennek ellenére is úgy gondolja, kés alá feküdni jó ötlet. Dr. LifeOrigoEz történik a testünkkel, ha megiszunk egy doboz kóláthttp://www.life.hu/drlife/20171023-ez-tortenik-a-testunkkel-ha-megiszunk-egy-doboz-kolat.htmlIgaz, hogy finom a kóla, de egyáltalán nem biztos, hogy jót teszünk magunkkal, ha fogyasztjuk. Dr. Life--Angelina Jolie ijesztően sovány lett: fotóhttp://www.life.hu/drlife/20171022-angelina-jolie-ijesztoen-sovany-lett-foto.htmlAngelina Jolie elképesztően sovány, sokan aggódnak érte...Dr. Life--Az agyunk tovább működik a halál után, állítja egy tudományos kutatáshttp://www.life.hu/drlife/20171021-az-agyunk-tovabb-mukodik-a-halal-utan.htmlEgy kutatás szerint ugyanis, az agy jóval tovább működik a halál hivatalos beálltánál. Ez pedig azt jelenti, hogy az emberek érzékelik, amikor az orvosok megállapítják, hogy meghaltak. Mindezt Dr. Sam Parnia egy New York-i klinika intenzív osztályának állítja, az újraélesztésről szóló tanulmányában. Dr. LifeThinkstockWonder Tracy agyműtétje elmaradt (18+)http://www.life.hu/drlife/20171021-wonder-tracy-edes-elet-szereplo-agymutetje-elmaradt.htmlWonder Tracy nemrég a Facebookon jelentette be, hogy agydaganata van. Az Édes élet-szereplőnek azonban elmaradt a műtétje. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.