Koós felháborodott a Fradi-szurkolókon:az egyik megkéselt drukker majdnem elvérzett

verekedés késelés vérzés Fradi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Fradi-szurkolók két tábora a meccs félidejében verekedett össze, az eddig is kijáró drukkerek és a visszatérők között alakult ki vita. Késelés és koponyatörés lett a vége, az egyik sérült majdnem el is vérzett.

Visszatértek a Fradi-szurkolók, de nem volt örömteli a viszontlátás, pedig a hangulat megvolt, és a csapatuk is nyert. Ennek ellenére a meccs félidejében az eddig is kijáró drukkerek és a visszatérők összekülönböztek, melynek késelés és verekedés lett a vége.


A félidei szünetben a meccsekre eddig is kijáró, Halhatatlanok nevű szurkolói csoport vezetője a B-közép büféjénél szóváltásba keveredett több visszatérő szurkolóval. A Bors úgy tudja, hogy az eddig is meccsekre járó csapat vezetője, B. volt az, aki kést rántott. Két embert is megszúrt, ezután verték fejbe egy kukával, majd súlyosan bántalmazták. A lap értesülései szerint ő súlyos koponyatörést szenvedett és feljelentést is tett. Az állítólag általa megkéselt szurkolók egyik tagja majdnem elvérzett, a másiknak egy ujját csaknem amputálni kellett.

Koós János:nak nem tetszett a Fradi-szurkolók viselkedése Forrás: MTI/Kollányi Péter

Koós János, a híres Fradi-drukker nem érti, miért volt erre szükség. „

ezek a drukkerek nem a futballal foglalkoznak,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.