Korda György Balázs Klári
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nincs nagy baj, csupán megfázott. 

"Valótlan híresztelés! Ma több helyen is elolvastam, hogy 'Nagyon beteg Korda György' Szerintem a szalagcím kitalálójával van valami gond! A kis megfázást a mai világban nem szoktuk betegségnek titulálni. Ráadásul már a szipogása is abba maradt. Nem kéne a megrendelőinket ilyen hírekkel riogatni" - tette közzé Balázs Klári.

Törőcsik Mari jobban vanhttp://www.life.hu/drlife/20171028-torocsik-mari-jobban-van-kozlemenyt-adott-ki-a-nemzeti-szinhaz.htmlTörőcsik Marit hetekig súlyos tüdőgyulladással kezelték a szombathelyi kórház intenzív osztályán. A nemzet színészének családja és a Nemzeti Színház most közleményben tudatta, hogy a színművész állapota fokozatosan javul, és kikerült az intenzív osztályról. Dr. LifeOrigoAz agyunk tovább működik a halál után, állítja egy tudományos kutatáshttp://www.life.hu/drlife/20171021-az-agyunk-tovabb-mukodik-a-halal-utan.htmlEgy kutatás szerint ugyanis, az agy jóval tovább működik a halál hivatalos beálltánál. Ez pedig azt jelenti, hogy az emberek érzékelik, amikor az orvosok megállapítják, hogy meghaltak. Mindezt Dr. Sam Parnia egy New York-i klinika intenzív osztályának állítja, az újraélesztésről szóló tanulmányában. Dr. LifeThinkstockAz ötéves Emily Dover Addison-kórban szenved, akkora mint egy kamaszlányhttp://www.life.hu/drlife/20171015-az-oteves-emily-dover-addison-korban-szenved-akkora-mint-egy-kamaszlany.htmlAz ötéves Emily Dover történetéről az Independent számolt be. A kislányon már első ránézésre látszik, hogy más, mint a korabeliek, ugyanis a hormonháztartása endellenesen működik. Nagyobb is a többieknél, nemileg olyan fejlett, mint egy kamaszlány: megnagyobbodtak a mellei, szeméremszőrzete nőtt és elkezdett menstruálni. Dr. LifeThinkstockNem törődtek vele gyerekei, meghalt a miskolci asszonyhttp://www.life.hu/drlife/20171015-gyermekei-nemtorodomsege-vezetett-egy-asszony-halalahoz-miskolcon.htmlHiába élt két gyereke együtt a miskolci asszonnyal, annyira nem törődtek vele, nem ápolták, hogy meghalt. Az elhunyt nő gyermekeit védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett emeberöléssel vádolják. Dr. Life--Hátborzongató felvétel a műtőből: így hagyja el a lélek a testethttp://www.life.hu/drlife/20171015-hatborzongato-felvetel-a-mutobol-igy-hagyja-el-a-lelek-a-testet.htmlÉrdekes felvétel terjed a neten, amelyet egy biztonsági kamera rögzített és amelyen azt kellene látnunk, ahogy a haldokló lelke elhagyja a testét. Dr. LifeOrigoTüdőgyulladás miatt ápolják az intenzíven Törőcsik Marithttp://www.life.hu/drlife/20171014-tudogyulladas-miatt-apoljak-az-intenziven-szombathelyen-torocsik-marit.htmlVelemi otthonából vitték vissza a kórházba a színésznőt: néhány napja az intenzív osztályon ápolják a szombathelyi kórházban. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.