18 műtéten esett át Cody Hall, a súlyos arcdeformitással született nő: fotó

Forrás: NORTHFOTO -
műtét feleség kisbaba születési rendellenesség arc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Súlyos arcdeformitással született Cody Hall, de mára ennek nyoma sincs. 18 műtéten esett át, végül gyönyörű és ragyogó menyasszonyként állt oltár elé: a nehéz kezdetnek boldog vége lett!

Az elmúlt években összesen 18 műtéten esett át Cody Hall, amikre azért volt szükség, mert súlyos arcdeformitással született. Az arca teljes bal oldala el volt torzulva, az orvosok pedig nem tudtak mit kezdeni a kislány rendellenességével 6 éves koráig.

Cody Hall édesanyjával Forrás: NORTHFOTO

A szülők azonban nem adták fel, és olyan szakértő után kutatta, aki már előbb el tudja kezdeni Cody arcának helyreállítását.

Cody Hall kislányként Forrás: NORTHFOTO

Találtak is, így a kislány 1 éves korában túlesett az első operációján, amit a következő években még 17 követett. Sok lemondással és küzdelemmel járt eddig Cody élete, de a mostani boldogsága minden szenvedést megért. A 25 éves nő ugyanis nemrég oltár elé állt, gyönyörűen, sugárzóan és boldogan. Történetét pedig azért osztotta meg, hogy mindenki lássa: igenis lehet boldog befejezés!

Cody Hall boldogan ment férjhez Forrás: NORTHFOTO/© SWNS.com/Northamptonshire Telegraph/ Swns
Sheridan Larkman életét az óriási mellei tették tönkre: fotó! http://www.life.hu/drlife/20171116-sheridan-larkman-gyuloli-a-hatalmas-melleit.htmlEgyeseknek az a bajuk, hogy szinte egyáltalán nincs mellük, mások számára pedig a túlzott méretek jelentenek gondot. Most pedig itt egy példa arra az esetre, amikor a jóból is megárt a sok. Dr. LifeThinkstockNem tud felkelni a tini gyereked? Nem lusta! Ez lehet a gond!http://www.life.hu/drlife/20171028-ha-nem-alszik-eleget-a-tinedzser.htmlSok szülő panaszkodik arról, hogy a tinédzser gyereke nem alszik eleget, vagy alszik, de inkább a késő reggeli, délelőtti időszakban durmol az ágyában. Ezt legtöbbször a lustasággal, vagy azzal magyarázzuk, hogy túl sokáig volt fent. Ez viszont csak féligazság. Dr. Life--Agydaganattal műtötték Wonder Tracythttp://www.life.hu/drlife/20171116-agydaganattal-mutottek-wonder-tracyt-az-edes-elet-sztarjat.htmlSzeptember elején találtak agydaganatot az Édes Élet sztárjánál, Wonder Tracynél; a diagnózist akkor ő maga osztotta meg rajongóival a közösségi oldalán. A minap arról számolt be, hogy elmaradt a várt operációja, most azonban arról posztolt, végre sor került a műtétre. Dr. LifeOrigoTüdőrákot diagnosztizáltak Székhelyi Józsefnélhttp://www.life.hu/drlife/20171116-rakot-diagnosztizaltak-szekhelyi-jozsefnel.htmlTüdőrákkal küzd Székhelyi József, a színészlegenda az utóbbi időben 10 kilótól szabadult meg. Dr. LifeOrigoPapot hívtak Stadler Józsefhez: nagyon súlyos az állapotahttp://www.life.hu/drlife/20171116-papot-hivtak-stadler-jozsefhez-nagyon-sulyos-az-allapota.htmlKómában fekszik a dunaújvárosi kórház intenzív osztályán Stadler József. Állapota olyannyira nem javul, hogy pár napja papot hívtak hozzá. Dr. Life--Victoria Wright a nő, aki cherubism betegségben szenved http://www.life.hu/drlife/20171115-cherubism-betegsegben-szenved-victoria-wright.htmlDöbbenetes betegségben szenved Victoria Wright, amelytől úgy fest, mint egy szörnyeteg. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.