Kandász Andrea baleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kandász Andrea elcsúszott a lépcsőn, és annyira megütötte magát, hogy lánya azonnal bevitte a lánya a sürgősségire.

A műsorvezetőt a reggeli úszása után érte a baleset: elcsúszott a lépcsőn. Kandász Andrea a Facebookon számolt be a szerencsétlenségről:
"Lelassul az idő, Szinte látom magam kívülről. Majdnem elkapom azt a pillanatmorzsát, amikor éppen megtalálom az egyensúlyt, még el is mosolyodom, hogy megvan, de korai az öröm. Arra már csak akkor eszmélek, hogy a fenekemre estem, és csúszdázok lefelé a lépcsőn, amikor az iszonyú fájdalom eljut a tudatomig. Körbenézek, mintha szégyen lenne elesni, mint az oviban, amikor hatalmas harsány nevetés követett egy-egy pofára esést. Aztán megrázom magam és felállok. Fejem ok, kezem nem tört, farizmom viszont, mint egy hatalmas kemény dió. Úgy megduzzadt. Alig kapok levegőt a sokktól.... Újra felpörög az idő. Lányom kisegít, kocsiba berak, Uzsoki balesetire bevisz..Az orvos rendkívül türelmes, pedig én lehetek ma legalább a 100. betege. Ilyen nap van ma. Esik az eső, törnek-zúznak a járókelők.... Vizsgálat, röntgen, recept, botorkálás. Nagyon erős zúzódás!- mondják..."





Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.