Live videóban tudatta állapotát Wonder Tracy az agyműtéte után

agyműtét videó Wonder Tracy Live
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Wonder Tracy, az Édes élet sztárja néhány napja esett át egy súlyos agyműtéten, ugyanis a közelmúltban daganatot diagnosztizáltak nála.

Live videóban jelentkezett be a sztár, így tudatta követőit hogylétéről.

Nyílt levelet írtak a szívátültetésen átesett kisfiú szüleihttp://www.life.hu/drlife/20171028-a-szivatultetesen-atesett-kisfiu-szuleinek-nyilt-levele.htmlMax Johnson szülei megindító nyílt levelet írták. Emma és Paul Johnson csak remélik, hogy üzenetük eljut az ismeretlen szülőkhöz, akik felajánlották halott gyermekük szívét, ezzel pedig megadták az esélyt arra, hogy fiuk, a kilencéves Max életben maradjon. A kissrácon idén augusztusban végeztek szívátültetést, ez volt az egyetlen lehetősége arra, hogy valaha elhagyhassa a kórházat. Dr. Life--Halotton végezték el az első fejátültetésthttp://www.life.hu/drlife/20171118-vegrehajtottak-az-elso-fejatultetest-halotton-sergio-canavero-modszere.htmlAhogy már írtunk róla, 2015-ben jelentette be Dr. Sergio Canavero olasz sebész, hogy két éven belül sor kerülhet az első emberi fejátültetésre. A hír hatalmas vitát váltott ki szakmai körökben és etikai szempontból is támadták. Mindezek ellenére egy fiatal mozgásképtelen orosz férfi, Valerij Szpiridonov önként vállalta, hogy aláveti magát a szokatlan operációnak. Az állatkísérletek azonban nem igazolták, hogy a férfi a műtét után tud majd járni, az visszalépett a beavatkozástól, ezért kínai önkéntest keresnek a beavatkozáshoz. A módszer kiötlője most azonban nagy bejelentést tett. Dr. Life--Agydaganata van Markovics Dávid magyar focistánakhttp://www.life.hu/drlife/20171118-agydaganata-van-markovics-david-fiatal-magyar-focistanak.htmlSúlyos betegséggel küzd Markovics Dávid, a Nyíregyháza labdarúgócsapatának korábbi játékosa. A 21 esztendős focista másfél hete egy fejelést követően lett rosszul. Azonnal kórházba szállították és hamarosan meg is született a diagnózis: agydaganat. A sportolót először sokkolta a hír, ám később azt nyilatkozta, mindent megtesz, hogy felépüljön. Nemsokára meg is műtik. Dr. LifeBaleset érte Kandász Andreát: kórházba szállítottákhttp://www.life.hu/drlife/20171118-baleset-erte-kandasz-andreat-korhazba-szallitottak.htmlKandász Andrea elcsúszott a lépcsőn, és annyira megütötte magát, hogy lánya azonnal bevitte a lánya a sürgősségire. Dr. LifeOrigoMeztelen szoptatós fotóval kampányol a bloggerhttp://www.life.hu/drlife/20171117-meztelen-szoptatos-fotojaval-kampanyol-a-blogger.htmlMeztelen szoptatós fotót tett közzé az egyik népszerű blogger az Instagramján. Tettéért rengeteg elismerő kommentet kapott. Dr. Life--Mellkisebbítő műtéten esett át egy 12 éves fiúhttp://www.life.hu/drlife/20171117-mellkisebbito-muteten-esett-at-egy-12-eves-fiu.htmlMellkisebbítő műtétet kellett elvégezni egy kínai fiún, mert a mellei akkorára nőttek, mint egy 18 éves lányé - írta meg a 24.hu. A komoly operáció három órán keresztül tartott. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.