Puffadásnak hitte a terhességét Casey Batchelor

modell Casey Batchelor terhesség tünetek várandós
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyönyörű modell úgy tűnik nem sok alapismeretet szedett össze élete során a női szervezet működéséről, hiszen simán puffadásnak nézte a terhességét. 

Casey Batchelor ma már boldogan mutogatja a gömbölyödő pocakját, pedig eleinte nagyon meg volt ijedve, mikor növekedni kezdett a hasa. Az egykori Big Brother szereplő ugyanis először arra gondolt, hogy valamilyen étel okozott puffadást a gyomrában.

Time for the bikinis to go away and the woolly jumpers out! It’s nearly Christmas ☃️ Bikini from @chasingsummeruk

Casey Batchelor (@caseybatchelor1) által megosztott bejegyzés,

Ám a "puffadás" csak egyre nagyobb lett, ezért egyik nap, teljes pánikkal felkeresett egy orvost, hogy mondja el mi baja van. A szakember pedig megnyugtatta a kismamát, hogy nincs mitől félnie. Teljesen egészséges, csupán terhes.

My glam squad did well Nails - @vixtanandbeauty Hair - @hairbyamberrosex MUA - @muakatiebailey

Casey Batchelor (@caseybatchelor1) által megosztott bejegyzés,

A 33 éves szépség azóta megnyugodott, és már nagyon büszke rá, hogy hamarosan édesanya lesz. A közösségi oldalán még nem láthatunk várandós képeket, de készültek már olyan felvételek a modellről, amelyeken már jól látszik a pocakja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.