Kim Nobel az anya, akinek 20 különböző személyisége van

Forrás: Youtube/OWN -
személyiség Kim Nobel anya skizofrénia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kim Nobel kívülről egy átlagos nőnek tűnik, de igazából 20 különböző személyiség lakozik a testében. Az élete nem könnyű, hiszen sem a párkapcsolatok terén, sem pedig a gyermeknevelésben nem segítette őt, sőt el is vették tőle a lányát.

Kim Nobel nem élhet átlagos életet, mégpedig azért, mert disszociatív identitászavarban szenved. 20 különböző kifejlett egyéniség lakozik a testében, és még jó pár nem kiteljesült. Naponta akár ötször is megváltozik, és ez ellen nem tehet semmit.


A legerősebb személyisége Patrícia, aki egy 50-es éveiben járó fiatal nő, de ő is csak egy a sok közül. Ott van még Dawn, aki 1997-ben ragadt, és keresi képzeletbeli lányát, Skyt.

Bonny egy olyan személyisége, aki éppen a bíróságon küzd a gyermekéért, Ken pedig egy depressziós, 21 éves meleg férfi.

Ria Pratt 12-13 éves, és korábban megerőszakolták. Judy pedig 15 éves és anorexiás, valamint szépen fest. Ez a teljesség igénye nélkül néhány személyiség, akik között akár naponta többször is váltakozik Kim Nobel. Látható, hogy a nő élete nem egyszerű, ráadásul a személyiségek közötti váltakozás emlékezetkieséssel is jár.

Kim Nobelnek 20 különböző személyisége van Forrás: Youtube/OWN

„Nem ismerem ezeket a személyiségeket, mint emberek. Nem tudok leülni és beszélgetni velük, ami szégyen, mert sosem lennék magányos" – mondta éppen Patrícia. Ez a betegség a párkapcsolatait is tönkretette, hiszen az is előfordult, hogy megcsalta aktuális partnerét anélkül, hogy tudott volna róla.

Előfordult az is, hogy nem ismerte meg azt a férfit, akivel már egy jó ideje járt.

Végül az 56 éves Kim Nobel teljesen feladta, hogy párkapcsolata legyen, ma már csak a lányával törődik, akit el akartak venni tőle, de végül úgy döntöttek, hogy segítséggel képes felnevelni. A ma már 20 éves Amiee-t Dawn személyiségében szülte meg édesanyja.

A különböző egyéniségek azonban különböző módon viszonyulnak Amiee-hez, nem mindenki van rá jó hatással,

de szerencsére a lány ezt már jól tudja kezelni. Kim pedig gyakran a művészetben éli ki a élete nehézségeit, művei pedig igazodnak az éppen aktuális személyiségéhez - írja a Mirror.

Puffadásnak hitte a terhességét Casey Batchelor http://www.life.hu/drlife/20171121-casey-batchelor-azt-hitte-felpuffadt-pedig-valojaban-terhes.htmlA gyönyörű modell úgy tűnik nem sok alapismeretet szedett össze élete során a női szervezet működéséről, hiszen simán puffadásnak nézte a terhességét. Dr. LifeOrigoOtthonában gyógyul az agydaganattal műtött Wonder Tracyhttp://www.life.hu/drlife/20171121-otthonaban-gyogyul-az-agydaganattal-mutott-wonder-tracy-edes-elet-sztarja.htmlSzeptemberben fedezték fel az orvosok, hogy Wonder Tracynek agydaganata van. Az Édes Élet sztárja ágyhoz van még kötve és Amerikában lábadozik. Dr. LifeOrigoAlkoholizmusa miatt hagyta el párja Karafiáth Orsolya írónőthttp://www.life.hu/drlife/20171121-alkoholizmusa-miatt-hagyta-el-parja-8-eve-karafiath-orsolya-ironot.htmlKarafiáth Orsi a Story Tv Arckép című műsorában vallott alkoholizmusáról. Elmondta, terapeutája szerint a nagyivó-lét és az alkoholizmus határán volt, amikor segítséget kért. A beszélgetésből kiderül, egy barátnője unszolására vállalta a kezelést, ugyanis széthullóban volt már az élete. Dr. Life--Pikkelysömör: az alattomos bőrbetegség, ami még mindig bujkálásra készteti az emberekethttp://www.life.hu/drlife/20171030-a-pikkelysomorrel-elok-varhato-elettartama-mintegy-4-5-evvel-rovidebb.htmlMég ma is sok tévhit él az emberekben a pikkelysömörről. Az egyik ilyen, hogy fertőző-e ez a bőrbetegség. Vannak, akik speciális diétával és öngyógyítással próbálják meg kezelni a tüneteket, pedig a legfontosabb, hogy időben szakorvoshoz kerüljön a beteg. Dr. LifeOrigoPokorny Lia egy darabig nem vállal új szerepeket http://www.life.hu/drlife/20171120-betegsege-miatt-nem-vallal-ujabb-szerepeket-pokorny-lia.htmlPokorny Lia komoly fájdalmakkal küzd, valószínűleg műtétre szorul, ezért elhatározta: egy darabig nem vállal újabb szerepeket. Dr. Life--Kulcsár Edina sokszor befulladt az Ázsia Expressz alatt: édesanyja mentette meghttp://www.life.hu/drlife/20171120-edesanyja-parancsara-vitte-el-asztma-gyogyszeret-azsiaba-kulcsar-edina.htmlKulcsár Edina hatalmas megpróbáltatásokat élt át az Ázsia Expresszben, de számára nemcsak a körülmények miatt volt nehéz a verseny, hanem az egészségi állapota miatt is: a szépségkirálynő asztmás ugyanis, de a gyógyszerét eszébe sem jutott magával vinni. Szerencsére édesanyja észnél volt. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.