Ázsia Expressz asztmás roham videó asztma Kulcsár Edina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kulcsár Edina biciklizés közben kapott asztmás rohamot. 

Ahogy azt már korábban megírtuk, Kulcsár Edina egy pillanatig sem hezitált, mikor felkérték az Ázsia Expresszben való szereplésre. Pedig a szépségkirálynőnek van bőven miért aggódnia, hiszen több egészségügyi problémával is küzd.

Edina a betegségei ellenére is boldogan és bátran vállalta az Ázsia Expresszben való részvételt Fotó: Szabó Gábor/Origo

Egyfelől Raynaud-szindrómában szenved, amelynek tipikus tünete az ujjak elfehéredése, emellett pedig asztmás is, bár szerencsére a mindennapi életében ezt nem sűrűn érzékeli. Ám a magas páratartalmú környezetben, a sok stressz és a kimerültség hatására sajnos többször is előjött az asztmája, legutóbb például biciklizés közben.

A fiatal szépség kénytelen volt megállni az út szélén, mert egyáltalán nem kapott levegőt, és láthatóan nagyon rosszul érezte magát, de szerencsére nála volt a gyógyszere, amivel azonnal segíteni tudott magán.

Betegség miatt lemondta koncertjét Demjén Ferenchttp://www.life.hu/drlife/20171124-betegseg-miatt-lemondta-szombati-koncertjet-demjen-ferenc.htmlLemondta szombati koncertjét Demjén Ferenc, állítólag hirtelen betegség döntötte le lábáról az énekest. Dr. LifeFotó: Hirling Bálint - OrigoTörőcsik Mari meghatódott: "Mindjárt sírva fakadok"http://www.life.hu/drlife/20171124-torocsik-mari-meghatodott-mindjart-sirva-fakadok.htmlKülönleges meglepetés érte születésnapján Törőcsik Marit: a kórházban ápolt színésznő a Nemzeti Színház művészei által aláírt üdvözlőlapot kapott. Dr. LifeOrigoLerch István állapotáról nyilatkozott a feleségehttp://www.life.hu/drlife/20171124-lerch-istvan-allapotarol-beszelt-a-felesege.htmlLerch István többször került életveszélybe az elmúlt hónapokban, de a legendás zenész nem adta fel. Felesége segítségével küzd azért, hogy állapota egyre jobb legyen. Dr. Life--A spontán vetélésről őszintén – mit mondj, és mit ne mondj!http://www.life.hu/drlife/20171028-a-spontan-vetelesrol-oszinten.htmlElveszíteni egy magzatot soha nem könnyű. A spontán vetélések általában a terhesség 20. hete előtt történnek. Ilyenkor környezete is próbálja lelkileg erősíteni a megtört kismamát, csakhogy néhány mondattal többet ártunk, mit gondolnánk. Dr. Life--Tóth Verát ismét megműtötték: szépészeti beavatkozáson esett áthttp://www.life.hu/drlife/20171123-toth-verat-ismet-megmutottek.htmlTóth Vera már 45 kilótól szabadult meg azóta, hogy megműtötték, de újra kés alá kellett feküdnie. Ez azonban nem érte váratlanul, már az elején lehetett sejteni, hogy szükség lesz újabb beavatkozásra. Dr. Life--Intenzív osztályon kezelik Jirí Menzel rendezőthttp://www.life.hu/drlife/20171122-intenziv-osztalyon-kezelik-jiri-menzel-filmrendezot.htmlSúlyos fejműtétje után egy prágai kórház intenzív osztályán kezelik Jirí Menzel filmrendezőt. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.