Az anyja karjában halt meg az újszülött baba

Forrás: Shutterstock -
halál kisbaba gyász család baleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindenki a 24 éves nőt hibáztatja a kisfiú haláláért, hiszen az ő kezében halt meg. 

A 24 éves Chelsea Love szellemként járkál az emberek között, mióta meghalt a nyolcnapos kisfia, Leo. Újra és újra felidézi magában a történteket, amiért mindenki őt tart felelősnek: az angol édesanya a babahordozóban fekvő kisfián látta, hogy nagyon álmos már, ezért kivette őt onnan, hogy betegye a kiságyába.

Előtte azonban még leült vele egy kicsit a kanapéra, hogy a karjai közt ringassa néhány percig. Sajnos azonban olyan kényelmesnek bizonyult a póz, hogy a kétgyermekes édesanya álomba szenderült, és csak 1 órával később ébredt fel, mikor a férje falfehér arccal, üvöltve rázta fel őt.

Illusztráció Forrás: Shutterstock

A férj ugyanis már látta, hogy a kis Leo teljesen elkékülve fekszik az anyja karjai közt. Azonnal mentőt hívtak hozzá, és sikeresen újraindították a szívét, de sajnos túl sokáig volt oxigénhiányos állapotban, ezért károsodott az agya.

Ezek után hiába volt kórházi körülmények között, gépekkel életben tartva, a szülőknek "muszáj volt" úgy dönteniük, hogy lekapcsolják őt a műszerekről. Chelsea-t rengeteg támadás érte emiatt, de ő ennek ellenére sem bújik el a nyilvánosság elől, mert szeretné, ha mások is tanulnának a helyzetükből - írta meg a TheSun.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.