Anyák, akik rondának látják gyereküket: őszinte vallomások

Forrás: Shutterstock -
baba csecsemő anya vallomás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legtöbb anyuka úgy véli, a saját gyermekei a legszebbek a világon. Vannak azonban olyanok, akik pont az ellenkezőjét gondolják. Egy mobiltelefonos alkalmazáson keresztül pedig meg is vallhatják azt, hogyan éreznek.

A Whisper nevű alkalmazásban különböző témákban mondhatják el véleményüket a felhasználók, természetesen névtelenül. Az egyik ilyen topicban például anyukák mesélik el egymásnak őszintén, hogyan is látják gyermeküket. A DailyMail összeszedett néhány elképesztő vallomást, nézzünk néhányat!

„A lányom nem volt aranyos, születésekor, és az első évben sem. Az emberek azt gondolták, megőrültem, amikor megkértem őket arra, hogy ne hazudják azt, hogy cuki."

„Szerintem a babám csúnya. De én magam is csúnya voltam, míg a barátaim aranyosak. Most mindegyikük kövér és csúnya, én viszont vékony vagyok, és jól nézek ki. Tehát van remény a gyerekeim számára is!"

"Nem szeretem a kisfiamat, mert szerintem csúnya. Tudom, hogy rossz anya vagyok, de nem tudom ezt elfogadni."

Nem minden anyuka látja szépnek gyermekét Forrás: Shutterstock

„Néha féltékeny vagyok a barátaimra, mert a gyerekeik cukibbak, mint az enyém. Nem mintha, az enyém nem lenne szép, de nem cuki."

„Tudom, hogy olyan anya vagyok, akinek túltengenek a hormonja szülés után, de a babám akkor is egy csúnya újszülött... mint minden újszülött."

"Szerintem az én babám a legcsúnyább, akit valaha láttam."

„Bevallom, hogy az egyik gyerekem már túlélte a „csúnya" éveket. Szerencsére már vége van! Haha!"

„Szerintem a gyerekeim rondák, és a férjem tehet róla."

Brazil specialista kezeli majd az X-Faktor-győztes Riccóthttp://www.life.hu/drlife/20171128-brazil-specialista-kezeli-majd-az-x-faktor-gyoztes-riccot.htmlA 2009-ben autóbalesetben lebénult szlovák származású Ricco Claudiával közös 20 millió forintos X-Faktor nyereménye nagy részét a gyógyulására szeretné fordítani. Dr. LifeOrigoLelki megrázkódtatásai tették beteggé Zalatnay Cinit http://www.life.hu/drlife/20171127-som-lajos-es-aradszky-laszlo-halalaba-betegedett-bele-zalatnay-cini.htmlZenésztársai elvesztésébe betegedett bele Zalatnay Cini, nagyon megviselte a folyamatos gyász. Dr. Life--40 év után abbahagyta az ivást Tátrai Tiborhttp://www.life.hu/drlife/20171127-tatrai-tibor-40-ev-utan-abbahagyta-az-ivast.htmlTátrai Tibor 40 év masszív ivás után döntött úgy, hogy egy kortyot sem iszik többé. Egy megrázó esemény döbbentette rá, hogy nem folytathatja így tovább az életét, de nem bánta meg a múltat. Dr. Life--Coeliakia, egy autoimmun betegség, amit sokszor összekevernek egy sima allergiávalhttp://www.life.hu/drlife/20171113-ezert-lehet-veszelyes-gyerekeknel-a-coeliakia.htmlGyakran látjuk, hogy a gyerek csak turkálja az ételt a tárnyájén, valami már nem esik jól neki, vagy bizonyos élelmiszerek elfogyasztása után fáj a hasa, a feje, és hányingere van. Sokszor ilyenkor a coeliakiáról, vagyis a gluténérzékenységről van szó, amit eddig csak gyomortükrözéssel mutattak ki. Dr. Life--Turnéjának újabb állomásait mondta le Mariah Careyhttp://www.life.hu/drlife/20171126-turnejanak-ujabb-allomasait-mondta-le-mariah-carey-mert-influenzas.htmlA díva Instagramon szabadkozott, és kellemes hálaadást kívánt rajongóinak. Dr. Life--Az anyja karjában halt meg az újszülött baba http://www.life.hu/drlife/20171125-anyja-kezei-kot-hunyt-el-a-par-napos-kisbaba.htmlMindenki a 24 éves nőt hibáztatja a kisfiú haláláért, hiszen az ő kezében halt meg. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.