Ritka rendellenesség miatt combok nélkül született a férfi, de így is ráalált a szerelem: fotó

Forrás: NORTHFOTO -
rendellenesség comb férfi szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világon összesen 25 ember él azzal a ritka rendellenességgel, amivel Nathan Hrdlicka: nincsenek combjai. A férfit azonban ez nem gátolta a boldogság megtalálásában, fülig szerelmes.

Hihetetlenül ritka rendellenességgel született Nathan Hrdlicka, a világon vele együtt mindössze 25-en élnek ezzel a betegséggel. A 34 éves férfinak nincsenek combjai, ami azt jelenti, hogy a térde egyből a csípőjéhez kapcsolódik. Ő azonban az egyetlen az ilyen betegségekkel rendelkezők közül, aki képes járni. Nathan Hrdlickát betegsége így nem sokban korlátozza, még a szerelem is rátalált.

Boldog és harmonikus párkapcsolatban él a comb nélküli férfi Forrás: NORTHFOTO

Harmonikus viszonyban van barátnőjével, Chelsee Stuarttal, aki legalább egy méterrel magasabb nála. A férfi körülbelül 137 centi, de az orvosok szerint, ha rendellenesség nélkül született volna, akkor 180 centinél is magasabbra nőtt volna.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.