Korda György betegség Balázs Klári
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gyakori vendég lett Korda Györgynél és Balázs Klárinál az orvos, ugyanis mindketten megbetegedtek. Egymás után döntötte le őket a lábukról egy vírus.

Korda Gyuri és Balázs Klári csak egymásra támaszkodhatnak, a nehéz helyzetekben pedig még inkább kitartanak egymás mellett. Éppen most jutottak túl egy ilyen időszakon, ugyanis mindkettejüket ledöntötte a lábáról egy komoly betegség. Először az énekes esett ágynak, később pedig Klárika is rosszul lett.

Balázs Klári és Korda György egymás után betegedtek meg Forrás: Balázs Klári
Öt celeb, aki őszintén beszélt a fogamzásgátlásrólhttp://www.life.hu/drlife/20171028-sztarok-vallottak-a-fogamzasgatlasrol.htmlLegyünk őszinték, szeretjük azt érezni, hogy a sztárok is pont ugyanolyan emberek, mint mi. Szeretjük, amikor smink nélküli szelfiket osztanak meg a neten, ahogyan azt is, amikor őszintén beszélnek magánéleti, vagy egészségügyi gondjaikról. Ez az öt híres hölgy pedig nem jön zavarba, ha a fogamzásgátlástól kérdezik őket. Dr. LifeThinkstockÍgy készítik a műszemgolyókat: videó! (18+)http://www.life.hu/drlife/20171129-igy-keszulnek-a-muszemgolyok.htmlDöbbenetes videó került elő a műszemgolyók készülésenek különböző fázisairól: így lesz a semmiből teljesen élethű szem. Dr. LifeOrigoBorzalmas kínok: saját székletében fulladozik a fiatal nő (18+)http://www.life.hu/drlife/20171129-borzalmas-kinok-sajat-szekleteben-fulladozik-a-fiatal-no.htmlAz interneten gyűjtenek adományt Kelly Yeomannek, annak a fiatal nőnek, akinek mellkasát egy elrontott orvosi beavatkozás miatt jelenleg ürülék tölti ki. Dr. LifeOrigoVastapsot kapott a Down-szindrómás lány a szépségversenyenhttp://www.life.hu/drlife/20171129-vastapsot-kapott-a-down-szindromas-lany-a-szepsegversenyen.htmlNem mindennapi tettet hajtott végre Mikayla Holmgren: a 22 esztendős lány első Down-szindrómásként indult el a Miss Minnesota USA szépségversenyen. Dr. LifeOrigoKemoterápiás kezelést kap Székhelyi Józsefhttp://www.life.hu/drlife/20171129-kemoterapias-kezelest-kap-a-rakos-szekhelyi-jozsef.htmlMűtétjét követően belevág a kemoterápiába Székhelyi József, akinél nemrég rákot diagnosztizáltak az orvosok. Dr. Life--Biztosan jól mosol kezet? Ilyen baktériumok vannak a hosszú körmök alatthttp://www.life.hu/drlife/20171028-ennyi-bakterium-van-a-hosszu-kormok-alatt.htmlA hosszú körmök mindig is a nőiesség, a kecsesség szimbólumai voltak. Ugyanakkor a hatalmas karmok lehetőséget adnak a különböző betegségek kialakulásra is, főleg ha nem tartunk be néhány alapszabályt. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.