Ezért kell Cooky-t megműteni

Forrás: Facebook -
műtét műsorvezető Cooky anyajegy
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cooky csütörtökön műtőasztalra kerül, most pedig azt is elárulta, hogy miért. 

Ahogy azt már korábban megírtuk, Cooky és Debóra első közös gyermeküket várják, a hír hallatán pedig többen is felkapták a fejüket. A szerelmesek ugyanis alig 1 éve vannak együtt, és igen nagy közöttük a korkülönbség is.

Ám ők ennek ellenére nagyon boldogok, sőt, már azt is tudják, hogy kisfiú vagy kislány szülei lesznek-e. A kisbaba nemét azonban nem árulták el nekünk, mert ezt majd karácsonykor szeretnék nyilvánosságra hozni. Bár Debi mintha elszólta volna magát a témát illetően.

Cooky elárulta, miért kell megműteni az arcát Forrás: Facebook

Cooky pedig most egy kicsit magáról beszélt, ugyanis a híres műsorvezető csütörtökön kés alá fekszik. A szeme alatt van valami, amit szeretne eltávolíttatni:

"Nem kell semmi komolyra gondolni! Egy kisebb korrekciós műtétet végeznek el rajtam jövő héten csütörtökön. A bal szemem alatt van egy kisebb elváltozás, amit el kell távolítani, mert zavar. Ennek természetesen nemcsak esztétikai okai vannak, hanem egészségügyi is. Mivel szemüveges vagyok, a szemüveg kerete gyakran felsértette az anyajegyet, ami többször is bevérzett. Az orvosommal egyeztettem, és azt láttuk a legjobbnak, ha megszabadulok tőle" - írta meg a Ripost.

Sikeres blogger lett az alkoholistábólhttp://www.life.hu/drlife/20171211-sikertortenet-sikeres-blogger-lett-az-alkoholistabol.htmlIgazi sikertörténet az ausztrál John DeCaux élete: egykor alkoholista volt, ma pedig elismert blogger. Dr. LifeOrigoAgyhártyadaganattal operálták Kate Walsht, ma már újra egészségeshttp://www.life.hu/drlife/20171211-agyhartyadaganattal-operaltak-kate-walsht-ma-mar-ujra-egeszseges.htmlAgyhártyadaganattal operálták, ma újra egészséges és boldog Kate Walsh, a Grace Klinika sztárja. Dr. Life--Új szívet kapott az Eurovíziós Dalfesztivál idei győztese, Salvador Sobralhttp://www.life.hu/drlife/20171210-uj-szivet-kapott-az-eurovizios-dalfesztival-idei-gyoztese.htmlAz idei év Eurovíziós Dalfesztiváljának portugál győztese komoly szívbetegséggel küzdött. A 27 éves férfi a napokban szívátültetésen esett át.Dr. Life--Norovírus: a tél legalattomosabb gyomorbetegségehttp://www.life.hu/drlife/20171111-tudtad-norovirus-betegit-meg-telen.htmlA norovírus rendkívül erős hasmenéssel, és hányással járó vírusos megbetegedés, ami ellen szinte csak egyetlen védekezési forma ismert. Eláruljuk, hogy melyik a leginkább veszélyeztetett korosztály, ahogyan azt is, hogy miért kell mondókát szavalni a kézmosás alatt. Dr. Life--Hableány testtel született egy kisbaba (18+)http://www.life.hu/drlife/20171208-hableanykent-szuletett-egy-kisbaba.htmlSúlyos születési rendellenességgel érkezett a világra egy indiai kisbaba, aki ennek következtében életét is vesztette. Dr. Life--1,7 méteres fémcső szúrta át egy nő nyakát: fotók! (18+)http://www.life.hu/drlife/20171208-eletben-van-a-no-akinek-egy-1-7-metere-cso-szurta-at-a-nyakat.htmlDöbbenetes eset történt egy indiai nővel: kész csoda, hogy életben van. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.