40-50 öltéssel hozták rendbe Carrie Underwood sérüléseit

Forrás: AFP/2017 Getty Images/Frazer Harrison -
Carrie Underwood baleset énekesnő kórház kezelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiderült, hogy Carrie Underwood sokkal komolyabban megsérült, mint gondoltuk. 

Ahogy azt már korábban megírtuk, novemberben Carrie Underwood kórházba került. A szőke szépséget az otthonában érte baleset, melynek következtében orvosi segítségre volt szüksége. A baleset idején a híresség férje épp távol volt, de azonnal hazautazott, hogy a kedvese mellett lehessen.

40-50 öltéssel varrták össze Carrie Underwood arcát, de azt még nem tudjuk, hogy néz ki Forrás: AFP/2017 Getty Images/Frazer Harrison

Mint kiderült, a keze is eltörött, ám ennél sokkal súlyosabb sebek keletkeztek az arcán, amelyeket varrni kellett. Nemrég elárulta, hogy 40-50 öltéssel hozták rendbe az arcát, de már jobban van. Azt is hozzátette, hogy sajnos nem pont úgy néz ki, mint régen. A nyilvánosan közzétett üzenetét így fejezte be:

"És amikor egyszer újból kamerák ellé állok, szeretném, ha már mindenki tudná, mi történt velem és min mentem keresztül" - írta meg a TMZ.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.