11 kilót fogyott a rákbeteg Székhelyi József

színház tüdőrák Székhelyi József gyógyulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Székhelyi József jobban hisz gyógyulásában, mint bármi másban. A betegsége sem tántoríthatja el atól, hogy színpadra álljon, hiszen ez élteti.

A Jászai Mari-díjas színésznél tavaly októberben diagnosztizáltak tüdőrákot, már áttétekkel. Székhelyi kemoterápiát kap, de hisz a gyógyulásban, kislánya és a hivatása miatt egy percre sem adja fel.

"A körülményekhez képest jól vagyok, folyamatosan járok a kezelésekre, de mindent bizonytalannak érzek. Majd az idő eldönti, hogy milyen tempóban tudok gyógyulni és milyen hosszú kemoterápiára lesz szükségem. De pozitívan tekintek a jövőre, és tudom, hogy meggyógyulok! Minden nap erőt ad nekem ehhez a családom: a feleségem, Emese és a legkisebb lányom, a hatéves Saci. Ő mindig feltölt élettel. Mosolya, nevetése és az együtt töltött idő adja az erőt a kitartásomhoz, ami a felépüléshez kell" - mesélte a művész a Blikknek.

Tüdőrákot diagnosztizáltak Székhelyi Józsefnél Forrás: Origo

Székhelyit a kemoterápia megkezdése óta is szinte naponta láthatjuk a színpadon. Bár 11 kilót fogyott a kezelések miatt, nem áll meg.

"Engem a színpad éltet, és nem tehetem meg a közönségemmel, hogy betegszabadságra megyek. A Belvárosi színházban Mr. Greent alakítom, a Hatszín teátrumban pedig a Halpern és Johnson egyik szerepét. A karakterek teljesen egészségesek, így nekem is annak kell lennem! Mindent megteszek, hogy ne kelljen lemondani a szerepeimet egyik színházban sem. A családom mellett ez a másik nagy energiaforrásom. A közönség szeretete, a taps hangja és a nézők öröme mindenért kárpótol, elillan a fájdalom is. A kezeléseket pont úgy viselem, ahogy mondták és ahogy elvárom magamtól. Elszántan hiszek a kemó erejében, remélem, nálam is működik majd!" - mesélte a színész, aki elhatározta, hogy nem győzheti le a kór. A cigarettát ugyan még nem sikerült letennie, de szándékában áll felhagyni a dohányzással. Addig is egy köztes megoldást alkalmaz, nem tüdőzi le a füstöt, hogy kímélje beteg tüdejét.

Torokfájásnak indult, végül intenzív osztály lett a végehttp://www.life.hu/drlife/20171215-fajt-a-torka-lelegeztetogepre-kerult-a-17-eves-focista.htmlA szülők tehetetlenül álltak a 17 éves fiuk ágyánál, aki néhány napja még élete meccsére készült. Egy egyszerű torokgyulladásnak indult minden, ám néhány óra leforgása alatt imádott fiukat már lélegeztetőgép tartotta életben az intenzív osztályon. Dr. Life--6 éves kislánya támogatja a kemoterápiával kezelt Székhelyi Józsefethttp://www.life.hu/drlife/20180104-6-eves-kislanya-tamogatja-a-kemoterapiaval-kezelt-szekhelyi-jozsefet-tudorak.html6 esztendős kislánya tartja a lelket a kemoterápiával kezelt Székhelyi Józsefben. A kis Sári segít neki abban, hogy jobban elviselje a fájdalmat. Dr. Life--Kabai Laci nem ismerte meg feleségét szemműtétje utánhttp://www.life.hu/drlife/20180104-kabai-laci-nem-ismerte-meg-feleseget-szemmutetje-utan.htmlAz Irigy Hónaljmirigy dobosa, Kabai Laci nem ismerte fel feleségét, ezért elzavarta otthonról: ez lett az eredménye a szemműtétjének. Dr. LifeOrigoIntenzívre került Gáspár Győző testvére, hasnyálmirigy-gyulladást kapotthttp://www.life.hu/drlife/20180104-intenzivre-kerult-gaspar-gyozo-testvere-hasnyalmirigy-gyulladast-kapott.htmlKorábban igazi húsimádó volt Gáspár Győző testvére, Zsolti, aki emiatt egyszer kórházba is került. Dr. LifeOrigoFiatalkori abortuszáról mesélt Luxus Vivi: videó! http://www.life.hu/drlife/20180104-abortuszarol-meselt-vasvari-vivien.htmlA Lakástalkshow legfrisebb adásában a Feleségek luxuskivitelben sztárjaival beszélgetett Lovász Láészló. Vasvári Vivien a terhességéről, és egy múltbéli traumájáról is mesélt. Dr. Life--Munka közben halt meg a doktornő, aki 18 órán át dolgozott: videó! http://www.life.hu/drlife/20180103-18-oran-at-dolgozott-a-doktorno-aki-stroke-ot-kapott-es-meghalt.htmlA kínai doktornő több, mint 18 órán át dolgozott, majd egyszer csak stroke-ot kapott és meghalt. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.