Hatalmas daganattal az arcában él Jacqueline Rodriguez: fotók!

Forrás: NORTHFOTO/Josh Freund / Barcroft Media/Josh Freund / Barcroft Images -
betegség rákos megbetegedés daganat tumor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szülei úgy vélik, Jacqueline a legjobb dolog, ami történt velük életük során. 

Egy ritka arcdaganattal élő lány nemrég betöltötte a 16. életévét, pedig az orvosok nem jósoltak többet neki egyetlen évnél. Jacqueline Rodriguez azonban nem csak életben van, hanem tele van tervekkel: szorgosan tanul, ugyanis nővér szeretne lenni.

Már a terhesség során is látni lehetett a rendellenes fejlődést Forrás: Northfoto

A betegsége olyan tünetekkel jár, hogy sem enni, sem beszélni nem tud, de a családja megtalálta a módját, hogy gondoskodni tudjanak a kislányról. Egy táblagépen keresztül kommunikál, és speciális eszközökkel táplálkozik.

Jacqueline tele van álmokkal és tervekkel Forrás: NORTHFOTO/Josh Freund / Barcroft Media/Josh Freund / Barcroft Images

Mikor a kislány édesanyja terhes volt, az orvosok felajánlották az abortusz lehetőségét, mert már akkor látni lehetett a rendellenes fejlődést.

A szülők nagyon boldogok, hogy ilyen csodás gyermekük lehet, mint Jacqueline Forrás: NORTHFOTO/Josh Freund / Barcroft Media/Josh Freund / Barcroft Images

"Azt mondták, hogy a kisbabánk talán az 1 éves kort sem fogja megélni" - emlékezett vissza az 52 éves Evelyn, aki nagyon büszke a lányára. Jacqueline ugyanis tele van életerővel: gitározik, teniszezik, és nagyon szeretne továbbtanulni. - írta meg a DailyStar.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.