400 grammal született a világ legkisebb babája: fotók!

Forrás: NORTHFOTO/© Newslions / SWNS/Newslions / Swns -
koraszülés Születés kisbaba Manushi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szinte csodával határos, hogy az orvosok életben tudták tartani azt a kisbabát, aki 3 hónappal korábban érkezett a vártnál. 

Csodájára jár mindenki annak a kisbabának, aki 12 héttel korábban született a vártnál. Az édesanyán egészségügyi okok miatt sürgősségi császármetszést végeztek az ázsiai Jivanta Gyermekkórházban, ám a csecsemő ekkor még csak 400 grammos volt.

Nem voltak benne biztosak, hogy a kicsi túl fogja élni a kritikus időszakot Forrás: NORTHFOTO/© Newslions / SWNS/Newslions / Swns

A kislány talpa a születés pillanatában akkora volt, mint egy felnőtt egyetlen ujjperce. A teljes testhossza pedig egy nagyobb arasszal volt egyenlő. Nem sok esélyt láttak arra, hogy a kislány életben maradjon, ám a szerencsének és az orvosok odaadó munkájának köszönhetően megtörtént a csoda.

Manushi azonban kitartó volt és erős, most pedig már makk egészséges Forrás: NORTHFOTO/© Newslions / SWNS/Newslions / Swns

A Manushi nevet viselő kis harcos hosszú hónapokig volt a koraszülött osztályon, amíg el nem érte a megfelelő súlyt, és nem erősödött meg kellőképpen - írta meg a DailyStar.

Hatalmasat nőtt az elmúlt hónapokban, bár még mindig picike Forrás: NORTHFOTO/© Newslions / SWNS/Newslions / Swns

Gyilkos járvány miatt halt meg egy 9 éves kislány Afrikában http://www.life.hu/drlife/20180115-9-eves-kislany-halt-meg-afrikaban-egy-jarvany-miatt.htmlIjesztő járvány ütötte fel a fejét Afrikában: egy 9 éves kislány életét vesztette. Dr. Life--Azt mondták, hogy el fog vetélni, de valóságos csoda történthttp://www.life.hu/drlife/20180111-20-hetben-korai-burokrepedese-volt-a-kismamanak-egeszseges-kisfiut-szult.htmlErika a terhessége 20. hetében járt, amikor korai burokrepedés következett be nála. Ilyen esetekben a következő 12 napban általában megindul a szülés, a magzat esélye a túlélésre szinte lehetetlen. De Erika nem adta fel, harcolt, ahogyan harcoltak érte az orvosok és a nővérek is. Csodával határos módon egészen a 27. hétig tudta vinni a terhességét. Ismerjétek meg az ő történetét. Dr. Life--Kvíz! Kitalálod, hogy milyen régi orvosi eszközök vannak a képen?http://www.life.hu/drlife/20180104-micsoda-regi-orvosi-eszkozoket-rejtenek-a-fotok.htmlHogy milyen kincsek porosodnak egy-egy padláson, arra hamar rájöhetünk, ha megnézzük az apróhirdetési oldalakat. A következő kvízben néhány régi orvosi eszközt kell felismerned, mindössze egyetlen részletből. Dr. LifeOrigoRohamosan romlik Eric Clapton hallása: "Meg fogok süketülni"http://www.life.hu/drlife/20180113-rohamosan-romlik-eric-clapton-hallasa-meg-fog-suketulni.htmlEric Clapton egy rádióinterjúban mondta el, hogy rohamosan romlik a hallása és folyamatos fülzúgása van. Dr. Life--Baleset érte Miklós Editet, elájult a célbanhttp://www.life.hu/drlife/20180113-baleset-erte-miklos-editet-elajult-a-celban.htmlKözvetlenül célba érkezése után hanyatt esett, beütötte a fejét és elájult Miklós Edit az alpesi sí világkupa idei első gyorsasági számában, az ausztriai Bad Kleinkirchheimben rendezett szombati szuper-óriásműlesikló futamon.Dr. Life--„Kétfejűnek" csúfolják ezt a 71 éves férfit, és ezt a pár hetes kislánythttp://www.life.hu/drlife/20171112--ketfejunek-csufoljak-ezt-a-71-eves-ferfit.htmlEgy 71 éves és egy hónapos kislány egy rejtélyes daganattól szenved. A férfinak a füle mögött található a hatalmas tumor, a csecsemőnek pedig az arcán. Két sors, azonos betegség, amely iszonyatos fájdalommal jár. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.