Stohl András műtétje után még nem térhetett vissza a stúdióba

Fotó: Polyák Attila - Origo -
műtét sérv Stohl András
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Stohl Andrásnak lassítania kell a tempón, műtétje után ugyanis még nem térhet vissza a stúdióba, hiába szeretne. 

Stohl András nagyon gyors tempót diktált az elmúlt időben, ő maga is bevallotta, hogy sokkal kevesebbet kellene a munkával törődnie, és sokkal többet a családjával, lazítással. A színész most aztán kénytelen pihenni, ugyanis egy komoly beavatkozáson esett át: sérvműtéte volt. A beavatkozáson szerdán esett át, és péntek reggel már visszavárták volna a Class Fm stúdiójába, de egyelőre még nem tud menni.

Stohl Andrásnak még pihennie kell Fotó: Polyák Attila - Origo

délután telefonon jelezte, erre még nem áll készen, és a vezetőség ezt el is fogadta,

Blikknek

Munkaanorexia: az alulteljesítés túlteljesítésehttp://www.life.hu/drlife/20180105-munka-anorexia-jelenseg-a-lustasagon-tul.htmlMindannyian hallottunk az anorexiásokról, akik nem vesznek ételt magukhoz, és kiéheztetik a szervezetüket. Létezik olyan, aki kerüli a munkát, de nem azért, mert csaló, vagy lusta, hanem mert mentálisan beteg? Kik a munkaanorexiások? Valóban betegségről, vagy pedig a munkaiszony meg-ideologizálásáról és el-pszichologizálásáról van szó? Dr. Life--Amber Rose mellkisebbítést tervez: fáj a hátahttp://www.life.hu/drlife/20180117-amber-rose-mellkisebbitest-tervez-fajnak-a-hatai.htmlAmber Rose nagy melleivel és hatalmas fenekével vált híressé, azonban egyik védjegyétől szeretne szabadulni. A mellét kisebbítené a modell. Dr. Life--Így küzd a betegséggel Székhelyi Józsefhttp://www.life.hu/drlife/20180117-igy-kuzd-a-betegseggel-szekhelyi-jozsef-szinesz.htmlKezelésekre jár, több mint 10 kilót fogyott Székhelyi József, de ennek ellenére több darabban is játszik a Madách Színházban. A színész emberfeletti küzdelmet vív a rákkal, amelyet novemberben diagnosztizáltak nála. Dr. LifeOrigoRákos sejteket távolítottak el Jane Fonda ajkáról: fotó! http://www.life.hu/drlife/20180116-rakos-sejteket-kellett-eltavolitani-jane-fonda-ajkarol.htmlJane Fonda nem titkolja a világ előtt, hogy miért visel tapaszt az alsó ajkán: rákos sejteket távolítottak el a szájáról. Dr. Life--Újabb kezelések várnak Sasvári Sándorra http://www.life.hu/drlife/20180116-sasvari-sandorra-ujabb-kezelesek-varnak.htmlHiába esett át már egy 4 órás műtéten, újabb kezelésekre lesz szükség. Dr. Life--Elképesztő: ezt látta a klinikai halál állapotában Oszter Sándorhttp://www.life.hu/drlife/20180116-ezt-latta-a-klinikai-halal-allapotaban-oszter-sandor.htmlHalálközeli élményéről vallott Oszter Sándor, akit 23 évesen egy súlyos májfertőzés következtében szállítottak kórházba. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.