Másfél méteres szalagféreg volt egy kaliforniai férfiban

féreg sushi szalag
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Minden nap sushit evett a kaliforniai férfi, ám egy idő után rendellenes tüneteket tapasztalt: véres hasmenésre panaszkodott, ezért orvoshoz fordult. Másfél méteres szalagflrget szedtek ki belőle. 

A kaliforniai férfi minden áldott nap sushit evett, de az biztos, hogy egy jó darabig nem fog. A közérzete egy idő után ugyanis nagyon rossz lett, és a széklete sem volt megfelelő. Véres hasmenésre panaszkodva ment be az ügyeletre, ahol először nem is akartak rezidens orvost hívni hozzá, végül mégis megtették. Kiderült ugyanis, hogy a férfinak egy több mint másfél méteres szalagféreg volt a testében.

Másfél méteres szalagféreg volt a kaliforniai férfi gyomrában Forrás: Dr. Kenny Bahn/This Won't Hurt A Bit
Forrás: Dr. Kenny Bahn/This Won't Hurt A Bit

A történetet a beteg orvosa, Dr. Kenny Bahn osztotta meg, aki azt is elmondta, hogy egészen eddig szeretett volna férgeket kezelni... Kiderült, hogy a férfi úgy érezte, mocorog benne valami, végül maga húzta ki a férget. A páciensnek gyógyszereket írtak fel, hogy a maradék is távozzon a testéből, mely a nyers halak, főként a nyers vadlazac fogyasztása miatt kerülhetett a szervezetébe - írja a Fox.

Hírességek bőrbetegségekkelhttp://www.life.hu/drlife/20180106-kulonos-borbetegsegben-szenvedo-hiressegek.htmlPikkelysömörtől az ekcémáig – a hírességeket sem kerülik el a különböző bőrbetegségek. Nézd meg, hogy ki, mivel vette fel a harcot. Dr. Life--Munkaanorexia: az alulteljesítés túlteljesítésehttp://www.life.hu/drlife/20180105-munka-anorexia-jelenseg-a-lustasagon-tul.htmlMindannyian hallottunk az anorexiásokról, akik nem vesznek ételt magukhoz, és kiéheztetik a szervezetüket. Létezik olyan, aki kerüli a munkát, de nem azért, mert csaló, vagy lusta, hanem mert mentálisan beteg? Kik a munkaanorexiások? Valóban betegségről, vagy pedig a munkaiszony meg-ideologizálásáról és el-pszichologizálásáról van szó? Dr. Life--Felesége haláláról mesélt Simon Thomas, műsorvezető http://www.life.hu/drlife/20180118-simon-thomas-musorvezeto-a-felesege-halalarol-meselt.htmlA híres brit műsorvezető eddig nem beszélt a felesége halálának részleteiről, most azonban szeretné, ha mindenki okulna a tragédiájukból. Dr. Life--Rákos sejteket távolítottak el Jane Fonda ajkáról: fotó! http://www.life.hu/drlife/20180116-rakos-sejteket-kellett-eltavolitani-jane-fonda-ajkarol.htmlJane Fonda nem titkolja a világ előtt, hogy miért visel tapaszt az alsó ajkán: rákos sejteket távolítottak el a szájáról. Dr. Life--Elképesztő: ezt látta a klinikai halál állapotában Oszter Sándorhttp://www.life.hu/drlife/20180116-ezt-latta-a-klinikai-halal-allapotaban-oszter-sandor.htmlHalálközeli élményéről vallott Oszter Sándor, akit 23 évesen egy súlyos májfertőzés következtében szállítottak kórházba. Dr. Life--19 kilós daganatot operáltak ki egy 74 éves asszonyból: videó (18+)http://www.life.hu/drlife/20180115-kozel-20-kilos-daganatot-mutottek-ki-egy-74-eves-nobol.htmlA 74 éves asszony testéből akkora tumort operáltak ki a sebészek, amekkorát még sosem láttak. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.