Kapócs Zsókát a szülés után műteni kell

Forrás: Facebook -
Kapócs Zsóka endometriózis szülés kismama
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alig két hónap és megérkezik Kapócs Zsóka várva várt babája. A sztár minden gondolata a kicsi körül forog.

Nagyon erős anyai érzések vannak bennem, hihetetlen dolog a várandósság. Az összes nehézség, ami a terhességgel jár, a fáradság, az, hogy néha nem tudok aludni éjszaka vagy akár, hogy már állva is lihegek, mind édes teher, amire már mindennél jobban vágytam" – kezdte Zsóka.

Kapócs Zsóka Forrás: Facebook

„A szüléssel kapcsolatban szerintem mindenkinek vannak aggodalmai, nekem is. Azonban szerencsére a szülészorvosom minden alkalommal megnyugtat. Az endometriózis miatt elvékonyodott a méhem, ezért programozott császárral szülök majd, ami után egy kis műtétem is lesz, de szeretném minél előbb magamhoz ölelni a fiamat. Talán ezért is várom mindig annyira az ultrahangvizsgálatokat a Czeizel Intézetben, mert ilyenkor láthatom őt egy kicsit. Ez valami csoda, teljesen függővé váltam. Körülbelül két hete láttam utoljára a monitoron keresztül, de már alig várom a következő alkalmat. Minden gondolatom egy olyan ember körül forog, akit tulajdonképpen még nem is ismerek, mégis teljes szívemből szeretek. Ez a szeretet pedig napról napra erősebb. Már most látom, hogy a kicsinek abszolút olyan az orra, mint nekem, és enyém a profilja is. A párommal van is néha egy-két vicces vitánk arról, hogy jó lenne, ha majd rá is hasonlítana a gyerek." – mesélte Kapócs Zsóka.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.