Ilyen gyönyörűen énekel a kislány, aki hamarosan megvakul - Videó

Vakság videó kislány megható
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már közel 3 millióan látták azt a videót, amelyben egy mindössze 9 éves kislány énekel gyönyörű hangon. A kis Emma olyan betegségben szenved, amelynek következtében hamarosan megvakul.

Emma Ayme-jouve egy veleszületett retinabetegségben szenved, amelynek következtében hamarosan megvakul – írja aBors. A betegséget egy ideig kordában lehet tartani és a látásromlást különböző kezelésekkel késeltetni is lehet. A szülők most erre gyűjtenek pénzt, még egy Facebook-oldalt is létrehoztak kislányuknak.

A kis Emmáról pár hónapja látott napvilágot egy megható videó. A kislány csodás hangján Serge Lama 1971-es dalát énekli, amellyel az énekesnő Franciaországot képviselte az Eurovíziós Dalfesztiválon. A címe: „Je suis malade", azaz beteg vagyok.

Akkor és most: 20 éve mutatták be a Bűbájos boszorkákathttp://www.life.hu/sztarok/20180112--20-eve-mutattak-be-a-bubajos-boszorkakat.htmlKereken 20 éve annak, hogy 1998-ban bemutatták a Bűbájos boszorkák sorozatot. 178 részt és nyolc évadot élt meg a „családbarát” varázslótörténet. Nézzük, mi történt a szereplőkkel az elmúlt 20 évben! TV + Sztárok--Gesztesi Károly újra látható lesz a tévében: egy sorozatban kapott főszerepethttp://www.life.hu/sztarok/20180205-gesztesi-karoly-egy-sorozatban-kapott-foszerepet.htmlGesztesi Károly több problémával is megküzdött za lemúlt évben, de úgy tűnik sikerült egyenesbe hoznia az életét: elárulta, hogy hamarosan visszatér a tévébe. TV + Sztárok--A férje ölhette meg a gyönyörű színésznőt, Natalie Woodothttp://www.life.hu/sztarok/20180205-a-ferje-olhette-meg-a-gyonyoru-szinesznot-natalie-woodot.htmlValószínűleg mégsem balesetben hunyt el 1981-ben Natalie Wood színésznő. Új szemtanúk bukkantak fel, akik állítják, a férj volt a tettes. TV + SztárokOrigoChris Hemsworth-re fáj a foga Angeline Jolie-nakhttp://www.life.hu/sztarok/20180205-chris-hemsworthre-faj-a-foga-angeline-jolienak.htmlA hírek szerint a házas Chris Hemsworth-t szemelte ki magának Brad Pitt volt felesége, Angelina Jolie. A két színész már a Golden Globe-díjátadón is egymás mellett ült. TV + Sztárok--Kim Cattrall testvére meghalthttp://www.life.hu/sztarok/20180205-meghalt-kim-cattrall-testvere.htmlNéhány napja Kim Cattrall eltűnt testvére miatt kért segítséget rajongóitól közösségi oldalain, később azonban már csak a fájdalmas tragédiáról tudott beszámolni a színésznő: a testvérét holtan találták. TV + SztárokOrigoEdit asszonynak nem tetszett a Jimmy életéből készült musicalhttp://www.life.hu/sztarok/20180205-edit-asszonynak-nem-tetszett-a-jimmy-eletebol-keszult-musical.htmlZámbó Jimmy életéből musical készült Pintér Tibor irányítása alatt és főszereplésével. A botrányokkal övezett színdarab ősbemutatóját már megtartották, de Edit asszony nem volt elragadtatva. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.